Mobilt samarbeid / fildeling og synkronisering

Vil du få bukt med utdaterte restriksjoner på umiddelbar global kommunikasjon?

Hvorfor maksimal mobilitet + raskere fleksibilitet = økt produktivitet


Dagens forretningsverden er i stadig raskere endring. Virksomheter må hele tiden jobbe hardere etterhvert som ny teknologi tas i bruk, ofte for å diktere arbeidsmåten i hele bransjen innen noen år (eller mindre), og skillet mellom nasjonale økonomier viskes ut. Hvis bedriften din skal lykkes, er det viktig å inkludere denne nye teknologien – mobilt samarbeid – i de daglige prosessene.

Hvis du driver virksomhet i dag, vet du at den eneste måten du kan opprettholde konkurransefortrinn på er ved å dra mest mulig nytte av ny teknologi fra det øyeblikket den introduseres i sektoren din. Bedriften din må være fleksibel i møte med teknologisk endring, skreddersy den til egne behov og omfavne alle mulighetene den tilbyr. 


Et perfekt eksempel på dette er bedriftens kapasitet til å støtte samarbeid på nett via mobilenheter. dokoni SYNC & SHARE er en Konica Minolta-løsning som gir tilgang til mobildokumenter. Fildeling og synkronisering for bedrifter (også kjent som EFSS og enterprise file sync and share) gir deg og de ansatte mulighet til å dele og synkronisere filer raskt og enkelt med kolleger og kunder. Systemet inkluderer programvaretjenester som gir organisasjoner mulighet til å distribuere dokumenter og behandle innhold fra mobilenheter, samtidig som de holder eldre dokumentversjoner intakte og sporer ID-en til bidragsyterne. 


Denne fleksibiliteten gir de ansatte mulighet til å bli mer produktive – for eksempel bidra på møter mens de inngår en avtale på den andre siden av jorden, fullføre viktig arbeid mens de er på farten, eller svare på en viktig e-post fra baksetet av en drosje, hjemme eller på et hotell. Ved hjelp av mobilenheter kan ansatte samarbeide til enhver tid uansett hvor i verden de befinner seg, synkronisere filer i bedriftens lager med brukerskrivebord og -enheter, dele innhold med interne og eksterne samarbeidspartnere, få tilgang til filer fra alle enheter, integrere filer i flere datalagre, bruke fildroppfunksjoner og mye mer. 

Mobilt samarbeid

Mobilt samarbeid

Fildeling og synkronisering

Hvis du har en Konica Minolta-løsning for fildeling og synkronisering, kan du gjøre viktige data tilgjengelige for ansatte uansett hvor de befinner seg, når de ønsker det og på en rekke ulike enheter, og forener fleksibiliteten de ansatte trenger med sikkerheten som er så viktig for bedriften. Fildeling vil hjelpe alle bedrifter med å øke effektiviteten, tilpasse seg endringer raskere og effektivisere forretningsprosesser og beslutningstaking.

Hardware
Printere fra Konica Minolta

Ønsker du det siste innen produksjonsprintsystemer? Da har du funnet det! Konica Minoltas systemer for produksjonsprint og kontor er bransjeledende. Her finner du blant annet løsninger som gir revolusjonerende farge bildekvalitet og lynrask print. Velg også mellom mange komplekse alternativer for profesjonell etterbehandling. Du kan enkelt bygge opp printerparken med våre modeller. Du kan administrere digitalt innhold. Få toppmoderne måleinstrumenter. Eller utforsk enkelt annen programvare for å oppnå den optimale arbeidsflyten for ditt behov. Dette helt uavhengig av størrelsen på bedriften din og hva den spesialiserer seg på.

Digitale løsninger
Programvare fra Konica Minolta

Utforsk de utallige måtene programvaren fra Konica Minolta kan forbedre bedriften din. Vi løser utfordringene dine, og effektiviserer ulike arbeidsmetoder med vårt tilbud av programvareløsninger. Med dine behov i tankene utvikler vi programvare som oppfyller kravene til selv de mest krevende globale organisasjonene. Vårt utvalg av programvare gjør blant annet at du kan redusere kostnadene for utskrifter og kopier. I tillegg kan du ta i bruk avanserte sikkerhetsløsninger for å sikre at sensitive dokumenter ikke havner i feile hender, pluss mye mer.

IT-tjenester
Vi er her for deg

Våre erfarne support spesialister kan hjelpe deg å svare på spørsmål du måtte ha. De kan også vise deg hvordan du bruker produktene. Tjenestene våre har et servicesystem som er utviklet slik at du og bedriften skal få fullt utbytte av løsningene. Vi tilbyr en rekke ulike tjenester. Blant annet optimaliserte utskriftstjenester, implementering av maskinvare- og programvare, administrering av arbeidsflyt for redusert dokumentforbruk og smarte sikkerhetstjenester som beskytter bedriften din.

Send en melding

Send en melding

Ja, jeg ønsker å motta informasjon:*

om nåværende produkter og tjenester fra Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH og fra andre samarbeidspartnere innen gruppen, som er skreddersydd mine personlige interesser. Dine data blir behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.

Tekstfelt med * må fylles ut!

Få innsikt i de siste digitaliseringstrendene!

Job Wizards gir gode råd.
Les mer
Hvordan jobbe smartere?