IT-sikkerhet

Konica Minolta: en strategisk løsning på IT-problemet ditt

Hvorfor strategiske tenkere liker sikkerhetsløsningene fra Konica Minolta


IT-miljøer blir stadig mer komplekse og funksjonsdyktige. Etter hvert som de utvikler seg, øker også sannsynligheten for at bedriften blir utsatt for cyberangrep. I dagens IT-verden er det tydelig at teknologien alene ikke gir tilstrekkelig beskyttelse. Samhandling mellom mennesker, prosesser og teknologi er viktigere enn noensinne. Hvis du vil forsikre deg om at bedriften din er helt sikker, er Konica Minolta den rette partneren for deg. Vi bruker vår ekspertise og enorme erfaring for å skaffe oss en unik oversikt over alle aktivitetene dine når vi skal finne den rette løsningen for deg. Ekspertene våre vil analysere behovene dine for IT-sikkerhet og samarbeide med deg for å utforme et altomfattende sikkerhetskonsept. Så spør deg selv: vet du, eller håper du, at bedriften er beskyttet mot dagens cyberangrep?

Digitalisering over hele linjen har gitt dagens bedrifter en rekke nye fordeler som ville virket umulige for bare noen tiår siden. Digitale tiltak i en bedrift kan øke produktiviteten, redusere kostnader, forbedre kvaliteten på produkter og tjenester, og mye mer. 


Det er imidlertid en bakside ved dette teknologiske spranget. Dagens bedrifter blir tvunget til å gjøre IT-miljøene sine sikrere enn noensinne, og utfordringene med dette blir større for hvert år. Dette skyldes kompleksiteten og det økende volumet av både systemene og teknikkene kriminelle bruker til å angripe dem. 


Denne trenden har ført til at små og mellomstore bedrifter blir spesielt hardt rammet av cyberangrep. I den moderne forretningsverdenen spiller det ingen rolle om du er multinasjonal eller liten bedrift. Spørsmålet er ikke lenger om du kommer til å bli angrepet, men når.


Har bedriften effektiv beskyttelse? Hvis du skal oppnå dette, må du ha en strategisk tilnærming til IT-sikkerhet. Hvis bedriften ikke har en slik tilnærming, vil den mangle gjennomsiktigheten og reaksjonshastigheten som trengs for å håndtere et angrep, og være uforberedt på en krisesituasjon. En strategisk tilnærming øker cybersikkerheten ved hjelp av de riktige tiltakene. 


Konica Minoltas tjenester består av omfattende nettverksanalyse, inkludert segmentering, brannmurregler og implementering av skrivere og kopimaskiner, samt andre analyser. En vanlig og bærekraftig sårbarhetsanalyse gir også klarhet rundt tilstanden på angrepsgrunnlaget ditt.

IT-sikkerhet

IT-sikkerhet

Omfattende sikkerhetsadministrasjon av arbeidsområdet ditt

Konica Minoltas brede utvalg av IT-sikkerhetsløsninger gir omfattende sikkerhetsadministrasjon av arbeidsområdet ditt, inkludert sikkerhetsprogramvare. Tjenestene våre sørger for at systemene overvåkes konstant for å avdekke potensielle sikkerhetstrusler, og at de beskyttes gjennom distribusjon og administrasjon av den riktige sikkerhetsprogramvaren. Programvaren inkluderer en brannmur, VPN, antivirus for gateway, søppelpostfiltrering for gateway, inntrengingshindring, innholdsfiltrering og båndbreddeadministrasjon, samt programkontroll, sentralisert rapportering og DDOS-beskyttelse.

Hardware
Printere fra Konica Minolta

Ønsker du det siste innen produksjonsprintsystemer? Da har du funnet det! Konica Minoltas systemer for produksjonsprint og kontor er bransjeledende. Her finner du blant annet løsninger som gir revolusjonerende farge bildekvalitet og lynrask print. Velg også mellom mange komplekse alternativer for profesjonell etterbehandling. Du kan enkelt bygge opp printerparken med våre modeller. Du kan administrere digitalt innhold. Få toppmoderne måleinstrumenter. Eller utforsk enkelt annen programvare for å oppnå den optimale arbeidsflyten for ditt behov. Dette helt uavhengig av størrelsen på bedriften din og hva den spesialiserer seg på.

Digitale løsninger
Programvare fra Konica Minolta

Utforsk de utallige måtene programvaren fra Konica Minolta kan forbedre bedriften din. Vi løser utfordringene dine, og effektiviserer ulike arbeidsmetoder med vårt tilbud av programvareløsninger. Med dine behov i tankene utvikler vi programvare som oppfyller kravene til selv de mest krevende globale organisasjonene. Vårt utvalg av programvare gjør blant annet at du kan redusere kostnadene for utskrifter og kopier. I tillegg kan du ta i bruk avanserte sikkerhetsløsninger for å sikre at sensitive dokumenter ikke havner i feile hender, pluss mye mer.

IT-tjenester
Vi er her for deg

Våre erfarne support spesialister kan hjelpe deg å svare på spørsmål du måtte ha. De kan også vise deg hvordan du bruker produktene. Tjenestene våre har et servicesystem som er utviklet slik at du og bedriften skal få fullt utbytte av løsningene. Vi tilbyr en rekke ulike tjenester. Blant annet optimaliserte utskriftstjenester, implementering av maskinvare- og programvare, administrering av arbeidsflyt for redusert dokumentforbruk og smarte sikkerhetstjenester som beskytter bedriften din.

IT-sikkerhet

IT-sikkerhet

Omfattende sikkerhetsadministrasjon av arbeidsområdet ditt

Konica Minoltas brede utvalg av IT-sikkerhetsløsninger gir omfattende sikkerhetsadministrasjon av arbeidsområdet ditt, inkludert sikkerhetsprogramvare. Tjenestene våre sørger for at systemene overvåkes konstant for å avdekke potensielle sikkerhetstrusler, og at de beskyttes gjennom distribusjon og administrasjon av den riktige sikkerhetsprogramvaren.

PoC – konseptutprøving, implementering, utrulling og støtte

(Accellion, Aerohive, Cisco, Contechnet, Forcepoint, macmon, McAfee, MobileIron, netwrix, SEPPmail, Sophos, Thycotic) (Indirekt Tenfold, Radar Services)

Respons på hendelser

(Beredskap for hendelsesrespons, hurtigsjekk, søk etter skadelig programvare, søk etter trusler, helsekontroll, digital kriminalteknikk)

Gjennomtrengningtester

(Enkelt mål eksternt individ, Black Team internt inkl. WLAN og OSINT, Red Team internt og eksternt inkl. sosial manipulering og OSINT)

Analyse og håndtering av svake punkt

(Enkle skanninger og evalueringer, implementering av administrasjonsprosess for sikkerhetsproblemer som regelmessig skanning og støtte for evaluering)

Bevissthetskampanjer

(USB-minnepinner, postkampanjer, informasjonsarrangementer og opplæringskurs, markedsføring, live hacking-arrangementer)

Nettverksanalyser

(Segmentering av analysenettverk, kontroll av brannmurregler, sikkerhetskontroll av skriver/kopimaskin)

Finn ut hvordan vi kan skreddersy den beste løsningen for deg

Finn ut hvordan vi kan skreddersy den beste løsningen for deg

Kontakt oss

Konica Minolta tilbyr et omfattende utvalg av løsninger for alt fra tilgangskontroll, datasikkerhet, nettverkssikkerhet og skannesikkerhet, og med funksjoner som varier mellom ulike enheter. Kontakt oss i dag for å finne ut hvordan vi kan skreddersy den beste løsningen for å hjelpe deg med å sikre data- og bedriftsmiljøet ditt.

Ja, jeg ønsker å motta informasjon:*

om nåværende produkter og tjenester fra Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH og fra andre samarbeidspartnere innen gruppen, som er skreddersydd mine personlige interesser. Dine data blir behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.

Tekstfelt med * må fylles ut!

Få innsikt i de siste digitaliseringstrendene!

Job Wizards gir gode råd.
Les mer
Hvordan jobbe smartere?