Kommersiell kameraovervåking

Løsninger for små og mellomstore bedrifter som er skreddersydd til dine behov

Din sikkerhet er vårt ansvar


Hver dag opplever mellomstore bedrifter over hele verden brann, tyveri, hærverk og andre skadelige hendelser. Mye av dette kunne vært unngått. Kontorlokaler og lagre kan virke som lette mål for innbruddstyver. Et kameraovervåkingssystem kan gjøre mye for å forhindre skade. MOBOTIX-overvåkingskameraer vil gi deg skarpe opptak av åstedet – og mye mer. Ta et skritt videre for å beskytte bedriftens fremtid!

Konica Minolta tilbyr løsninger som vil gi deg ett nytt syn på sikkerhet. Du kan stole på videoinfrastruktur av høy kvalitet som er designet for å gi deg trygghet. Det sørges for fullstendig overvåking med 360° synsfelt, termisk gjenkjenning, automatisering, klare bilder, halvkuleformet synsfelt, e-postvarsling og mye mer. 


Vår kameraovervåking tilbyr et omfattende sikkerhetssystem som er tilpasset bedriftens moderne behov. Invester i sikkerhet og fremtiden. Vi hjelper deg med profesjonell administrering av videoovervåkningen, mens du kan bruke tiden på din bedrift.


Den kommersielle kameraovervåkingsløsningen inkluderer følgende egenskaper:


  • Klare, skarpe bilder for bedre bevis
  • Mindre vedlikehold (og dermed lavere totale eierkostnader), noe som gir høyere investeringsavkastning
  • Det laveste energiforbruket – Green IP-video
  • Cybersikkerhet takket være kryptert kommunikasjon


Kommersielt (liten og mellomstor bedrift)

Kommersielt (liten og mellomstor bedrift)

Alt fra én enkelt kilde

MOBOTIX-sikkerhetssystemet krever ingen ytterligere infrastruktur. Investering i kommersiell kameraovervåking betyr at du ikke trenger å tenke på separate støttesystemer, programvare eller en sentral server. 


Det vil ikke bare spare deg for tid og energi som du kan bruke på å søke etter passende elementer. Det er også et kostnadseffektivt, økonomisk gjennomsiktig valg som er langt mer pålitelig enn systemer med flere elementer. Alle prosesser – for eksempel hendelses- og alarmadministrasjon, opptak og bildebehandling – blir gjennomført lokalt inni overvåkingskameraet.

Hardware
Mye mer enn en standardløsning

MOBOTIX-kameraer kan brukes på en rekke områder og er anerkjent over hele verden for sin enestående pålitelighet. De tilbyr optimal energieffektivitet og er svært nøyaktige. Ett enkelt kamera kan diskré overvåke hele området, uten blindsoner.

Digitale løsninger
Video Management System – alt fra én enkelt kilde

MOBOTIX Video Management System (VMS) er en intuitiv og fleksibel MOBOTIX-programvareløsning for videobehandling, videoanalyse og enhetskontroll. VMS krever ingen administrasjonsserver og alt du trenger innebygd, slik at du slipper å måtte installere nye løsninger.

IT-tjenester
Den perfekte totalpakken

Vi følger deg gjennom hvert trinn i prosessen for å sikre at du drar nytte av det perfekte, altomfattende sikkerhetskonseptet. Vi starter med en detaljert konsultasjon. Denne inkluderer anleggsinspeksjon og analyse. Deretter finner vi en skreddersydd løsning som tar for seg bedriftens spesifikke behov, for å optimalisere og forbedre hele videoinfrastrukturen. En korrekt prosjektledelse innebærer profesjonell installasjon etterfulgt av ekstern overvåkingstjeneste for å kontrollere IT-infrastrukturen og nettverksstatusen, samt vedlikehold for å sikre problemfri drift av videosikkerhetssystemet.

Kommersiell kameraovervåking

Kommersiell kameraovervåking

Den komplette frittstående løsningen

MOBOTIX-kameraene representerer en enorm forbedring av bildebehandling. Opptakene er av enestående kvalitet, selv om objektene beveger seg raskt eller belysningen er svak. Takket være de skarpe bildene kan du alltid se nøyaktig hva som skjer på stedet. Bildene holder høy kvalitet og gjør det mulig å se selv de minste detaljer, og nyskapende bevegelsesregistrering viser deg nøyaktig hvor du skal se. 


MxActivity-sensoren skiller mellom vind eller fugler i bevegelse og mistenkelig aktivitet, noe som reduserer antallet falske alarmer med opp til 90 %. Du kan raskt og enkelt automatisere hvordan systemet responderer når det oppdager aktivitet. Det kan konfigureres til å åpne porter for autoriserte biler og respondere på mistenkelige bevegelser på et bestemt tidspunkt med en lydmelding. 


Alternativene er uendelige. Du kan skreddersy de utallige funksjonene i kommersiell kameraovervåking etter egne behov. Du bestemmer.


Med intelligent videosikkerhet kan du fokusere på å administrere bedriften din og oppnå forretningsmålene dine, uten at du trenger å bekymre deg for installasjonen. Funksjonene inkluderer:

Komplett system

Komplett system

Ikke behov for sentrale servere

Ikke behov for sentrale servere

Skalerbar sikkerhetsløsning

Skalerbar sikkerhetsløsning

Toveis lydsystem

Toveis lydsystem

Bevegelsesregistrering

Bevegelsesregistrering

Automatisering

Automatisering

Sofistikerte analyser

Sofistikerte analyser

Dette flerfunksjonelle, frittstående sikkerhetssystemet er det beste verktøyet for å beskytte kontoret eller lageret ditt. MOBOTIX-overvåkingskameraene er svært intuitive og brukervennlige, men om nødvendig vil teamet vårt gi veiledning og vise deg hvordan du tilpasser systemet etter organisasjonens behov. 


Ta kontakt for å få vite mer. 

Vikersund skiflygningsbakke valgte Mobotix som kameraovervåkningssystem

Se hva utfordringen var for Vikersund.

Les mer
kamera bakke
cyber security mobotix

Cyber Security Gold Award

Vi er stolte av å kunne tilby deg det ekspertene mener er den beste løsningen innen overvåkningsutstyr og sikkerhet: Mobotix overvåkningssystem er tildelt Cyber Security Gold Award!

flere sikkerhetsløsninger

flere sikkerhetsløsninger
serverkabinetter

IT-sikkerhet

Konica Minolta - Eksperter på sikkerhet!

Samhandling mellom mennesker, prosesser og teknologi er viktigere enn noensinne, og digitaliseringen hjelper oss til å bli mer produktive, reduserer kostnader og forbedrer kvaliteten på det vi leverer. Sammen med den teknologiske utviklingen kommer også andre viktige faktorer - sikkerhetstrusler. Risikoen for cyberangrep er større enn noen gang, og hvert år rammes mange norske bedrifter av uønsket nettkriminalitet. Det er derfor viktig å stille seg spørsmålet, er bedriften min godt nok sikret mot dagens trusselbilde? Er svaret tja, eller nja bør du kontakte oss omgående!

Send en melding

Send en melding

Ja, jeg ønsker å motta informasjon:*

om nåværende produkter og tjenester fra Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH og fra andre samarbeidspartnere innen gruppen, som er skreddersydd mine personlige interesser. Dine data blir behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.

Tekstfelt med * må fylles ut!