Rådgivning om informasjonssikkerhet fra Konica Minolta

Så spør deg selv: er bedriften din trygg? Og hva er du villig til å gjøre for å beskytte den?

Cyberkriminelle har utviklet seg: og nå de er ute etter bedriften din


Tiden da cyberangrep bestod av halvhjertede forsøk på å få tak i bankopplysningene dine på e-post, er over for lengst. I dag er ikke spørsmålet hvorvidt selskapet ditt vil bli utsatt for et cyberangrep. Spørsmålet er når.

Hvis du vil forsikre deg om at bedriften din er beskyttet mot slike angrep, er Konica Minolta den rette partneren for deg. Selskapets ekspertise og enorme erfaring gir det en unik oversikt over alle aktivitetene dine når det skal finne den rette løsningen for deg. Selskapets sikkerhetseksperter innen skriverenheter, video, IT og data vil analysere sikkerhetskravene dine og samarbeide med deg for å utforme et komplett sikkerhetskonsept.

Og hvis du tror at små bedrifter ikke er en målskive for kriminelle på nett, må du tro om igjen. Små og mellomstore bedrifter er mer sårbare enn noensinne før, og utgjør nesten halvparten av målene for cyberangrep på verdensbasis.

Her får du se hvordan et samarbeid med Konica Minolta kan hjelpe bedriften din med å beskytte seg mot cyberangrep.


Informasjonssikkerhet

Informasjonssikkerhet

Hvis du er interessert i de mange fordelene en informasjonssikkerhetsløsning fra Konica Minolta kan gi bedriften eller organisasjonen din, kan du kontakte oss i dag! 

En av spesialistene våre på dette feltet vil kontakte deg slik at vi kan drøfte og møte dine spesifikke behov for utskriftsbehandling:

Send en melding

Send en melding

Ja, jeg ønsker å motta informasjon:*

om nåværende produkter og tjenester fra Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH og fra andre samarbeidspartnere innen gruppen, som er skreddersydd mine personlige interesser. Dine data blir behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.

Tekstfelt med * må fylles ut!

Få innsikt i de siste digitaliseringstrendene!

Job Wizards gir gode råd.
Les mer
Hvordan jobbe smartere?