Rådgivning om informasjonssikkerhet fra Konica Minolta

Så spør deg selv: er bedriften din trygg? Og hva er du villig til å gjøre for å beskytte den?

Cyberkriminelle har utviklet seg: og nå er de ute etter bedriften din


Tiden da cyberangrep bestod av halvhjertede forsøk på å få tak i bankopplysningene dine på e-post, er over for lengst. I dag er ikke spørsmålet hvorvidt selskapet ditt vil bli utsatt for et cyberangrep. Spørsmålet er når.

Hvis du vil forsikre deg om at bedriften din er beskyttet mot slike angrep, er Konica Minolta den rette partneren for deg. Selskapets ekspertise og enorme erfaring gir det en unik oversikt over alle aktivitetene dine når det skal finne den rette løsningen for deg. Selskapets sikkerhetseksperter innen printere, video, IT og data vil analysere sikkerhetskravene dine og samarbeide med deg for å utforme et komplett sikkerhetskonsept.

Og hvis du tror at små bedrifter ikke er en målskive for kriminelle på nett, må du tro om igjen. Små og mellomstore bedrifter er mer sårbare enn noensinne før, og utgjør nesten halvparten av målene for cyberangrep på verdensbasis.

Her får du se hvordan et samarbeid med Konica Minolta kan hjelpe bedriften din med å beskytte seg mot cyberangrep.


It-løsninger

It-løsninger


Hardware
Printere fra Konica Minolta

Vil du ha det ultimate innen digital printproduksjon? Da har du har funnet det! Konica Minoltas printere for produksjonsprint og kontor er bransjeledende. Printerne gir revolusjonerende bildekvalitet i farge og superrask print i svart/hvitt.

Digitale løsninger
Programvare

Utforsk de utallige måtene programvaren fra Konica Minolta kan forbedre bedriften din. Vi løser utfordringene dine, og effektiviserer ulike arbeidsmetoder med vårt tilbud av programvareløsninger.

IT-tjenester
It-løsninger

Vi tilbyr en rekke ulike løsninger. Dette inkluderer optimaliserte printløsninger, som implementering av maskinvare og programvare. I tillegg til administrering av arbeidsflyter for å redusere dokumentforbruket. Vi tilbyr også smarte sikkerhetstjenester som beskytter bedriften din.

Informasjonssikkerhet

Informasjonssikkerhet

Hvis du er interessert i de mange fordelene en informasjonssikkerhetsløsning fra Konica Minolta kan gi bedriften eller organisasjonen din, kan du kontakte oss i dag! 

En av spesialistene våre på dette feltet vil kontakte deg slik at vi kan drøfte og møte dine spesifikke behov for utskriftsbehandling:

Vikersund skiflygningsbakke valgte Mobotix som kameraovervåkningssystem

Se hva utfordringen var for Vikersund hoppbakke.

Les mer
kamera bakke

flere sikkerhetsløsninger

flere sikkerhetsløsninger
serverkabinetter

IT-sikkerhet

Konica Minolta: en strategisk løsning på IT-problemet ditt

IT-miljøer blir stadig mer komplekse og funksjonsdyktige. Etter hvert som de utvikler seg, øker også sannsynligheten for at bedriften blir utsatt for cyberangrep. I dagens IT-verden er det tydelig at teknologien alene ikke gir tilstrekkelig beskyttelse. Samhandling mellom mennesker, prosesser og teknologi er viktigere enn noensinne. Hvis du vil forsikre deg om at bedriften din er helt sikker, er Konica Minolta den rette partneren for deg. Vi bruker vår ekspertise og enorme erfaring for å skaffe oss en unik oversikt over alle aktivitetene dine når vi skal finne den rette løsningen for deg. Ekspertene våre vil analysere behovene dine for IT-sikkerhet og samarbeide med deg for å utforme et altomfattende sikkerhetskonsept. Så spør deg selv: vet du, eller håper du, at bedriften er beskyttet mot dagens cyberangrep?

Send en melding

Send en melding

Ja, jeg ønsker å motta informasjon:*

om nåværende produkter og tjenester fra Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH og fra andre samarbeidspartnere innen gruppen, som er skreddersydd mine personlige interesser. Dine data blir behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.

Tekstfelt med * må fylles ut!

Få innsikt i de siste digitaliseringstrendene!

Job Wizards gir gode råd.
Les mer
Hvordan jobbe smartere?