Intelligent prosessovervåking for industri og viktig infrastruktur

Overvåk all viktig infrastruktur og alle viktige prosesser på et blunk

Intelligent prosessovervåking og hendelsesadministrasjon for industri og viktig infrastruktur


Viktig infrastruktur – i form av maskiner, utstyr og materialer i bedriftens lokaler – trenger beskyttelse og ekstern overvåking som til enhver tid er både effektiv og kostnadseffektiv. Disse egenskapene – de intelligente prosessautomatiseringsfunksjonene i MOBOTIX-enheter – sikrer trygg drift og optimale arbeidsflyter, samtidig som de beskytter fysiske eiendeler og data mot alle typer trusler.

Alle Konica Minoltas løsninger for viktig infrastruktur er aktivert for Tingenes Internett for å sikre intelligent prosessautomatisering. 


MOBOTIX-systemer gir temperaturmåling for å forbedre overvåkingen av maskiner i lokalene og administrasjons- og kontrollalternativene, og for å unngå betydelig skade på bedriften. De er robuste og vanntette for pålitelig og trygg utendørsbruk, og er tilvirket i Tyskland for å sikre høy kvalitet og maksimal pålitelighet.

Løsning

Løsning


Hardware
Mye mer enn en standardløsning

MOBOTIX-kameraer kan brukes på mange ulike måter i en moderne organisasjon, og er anerkjente for sin enestående pålitelighet. Kameraene gir det ultimate innen energieffektivitet og er utrolig nøyaktige: ett enkelt kamera kan overvåke et digert område på en diskré måte, uten blindsoner. MOBOTIX x6-kameraene gir H.264- og ONVIF-kompatibilitet, og med PoE (Strøm over Ethernet) har de et maksimalt strømforbruk på 8 W.

Digitale løsninger
VMS – alt fra én enkelt kilde

MOBOTIX Video Management System (VMS) er en intuitiv og fleksibel MOBOTIX-programvareløsning for videoadministrasjon, videoanalyse og enhetskontroll. Systemet krever ingen administrasjonsserver, og alt du trenger er innebygd, slik at du slipper å installere nye løsninger.

IT-tjenester
Den perfekte totalpakken

Vi følger deg på hvert trinn i prosessen og sørger for at blir tilbudt et altomfattende løsningskonsept som er skreddersydd til organisasjonen din. Vi starter med en detaljert konsultasjon – inkludert anleggsinspeksjon og -analyse – og adresserer de spesifikke behovene til bedriften, inkludert optimalisering og forbedring av hele videoinfrastrukturen. En korrekt løsning for prosjektledelse vil inkludere profesjonell installasjon etterfulgt av eksterne overvåkingstjenester som kontrollerer IT-infrastrukturen og nettverksstatusen, samt vedlikehold for å sikre problemfri drift av videosikkerhetssystemet.

Intelligent prosessovervåking for industri og viktig infrastruktur

Intelligent prosessovervåking for industri og viktig infrastruktur

Den frittstående løsningen du trenger

MOBOTIX-enheter tilbyr en komplett frittstående løsning som ikke krever noen ytterligere infrastruktur. Investering i denne typen kommersiell kameraovervåking betyr at du ikke trenger å tenke på separate støttesystemer, programvare eller en sentral server. Det vil ikke bare spare deg for tid og energi som du ville brukt på å søke etter passende elementer. Det er også et kostnadseffektivt, økonomisk gjennomsiktig valg som er langt mer pålitelig enn systemer med flere elementer. Alle prosesser, for eksempel hendelses- og alarmadministrasjon, opptak og bildebehandling, blir håndtert og gjennomført inni overvåkingskameraet.


MOBOTIX-kameraene er en stor forbedring av bildebehandling. Opptakene er av enestående kvalitet, selv om objektene beveger seg raskt eller belysningen er svak. Takket være de skarpe bildene kan du alltid se nøyaktig hva som skjer på stedet. Bildene av høy kvalitet gjør det mulig å se detaljer, mens nyskapende bevegelsesregistrering viser deg hvor du skal se. 


MxActivity-sensoren skiller vind eller fugler i bevegelse fra mistenkelig aktivitet, noe som reduserer antallet falske alarmer med opp til 90 %. Du kan raskt enkelt og automatisere hvordan systemet responderer når det oppdager aktivitet, og konfigurere det til å åpne porter for autoriserte biler og respondere på mistenkelige bevegelser på et bestemt tidspunkt med en lydmelding. Alternativene er uendelige, og du kan skreddersy de utallige funksjonene i kommersiell MOBOTIX-kameraovervåking etter egne behov. Du bestemmer.

Komplett system

Komplett system

Ikke behov for sentrale servere

Ikke behov for sentrale servere

Skalerbar sikkerhetsløsning

Skalerbar sikkerhetsløsning

Toveis lydsystem

Toveis lydsystem

Bevegelsesregistrering

Bevegelsesregistrering

Automatisering

Automatisering

Sofistikerte analyser

Sofistikerte analyser

Dette flerfunksjonelle, frittstående sikkerhetssystemet er det beste verktøyet for å beskytte viktig infrastruktur. 


MOBOTIX-overvåkingskameraene er svært intuitive og brukervennlige, men om nødvendig vil teamet vårt gi veiledning og vise deg hvordan du tilpasser systemet etter organisasjonens behov. 


Hvis du tror at bedriften eller organisasjon din kan dra nytte av en slik løsning, kan du klikke her for mer informasjon:

Få svar på dine spørsmål

Få svar på dine spørsmål

Ja, jeg ønsker å motta informasjon:*

om nåværende produkter og tjenester fra Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH og fra andre samarbeidspartnere innen gruppen, som er skreddersydd mine personlige interesser. Dine data blir behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.

Tekstfelt med * må fylles ut!