Overvåkingssystemer for helsevesenet

En stor utfordring for sikkerhetssjefer

Forbedre tilnærmingen til pasienter, effektiviteten på sykehus – og mye mer


Helseinstitusjoner som sykehus og klinikker kan være svært utfordrende for sikkerhetssjefer. Mange aktiviteter i det offentlige helsevesenet må utføres på et øyeblikk for at resultatet skal være vellykket.

Mange aktiviteter i moderne helseinstitusjoner, inkludert livreddende behandling, må skje umiddelbart hvis de skal ha den ønskede effekten. Hvis dette skal være mulig, må pasienter, ansatte og eiendommer i helsesektoren være beskyttet av overvåking ettersom det utføres søk etter infeksjoner og relevante data, forebygging, pleie, sykdomskontroll og mye mer, i det som ofte er livreddende behandling. 


MOBOTIX-overvåkingsløsninger for helsevesenet tilbyr skarpe, klare bilder som gir sterkere bevis, muliggjør videre samhandling mellom pasienter og pleiere og bidrar til å redusere tjenestekostnader. Når løsningene er integrert med eksisterende elektriske systemer i helsevesenet, vil de også øke prosesseffektiviteten

Alt fra én enkelt kilde

Alt fra én enkelt kilde

Overvåkingsløsningene som alle sykehus trenger

MOBOTIX tilbyr overvåkingsprogramvare for helsevesenet som er utformet for å gi deg intuitive og fleksible løsninger i felten, for eksempel videobehandling, videoanalyse og enhetskontroll. 


Disse løsningene inkluderer: 

  • MOBOTIX Video Management System (VMS), som ikke krever en administrasjonsserver og har innebygd intelligens
  • Innebygd videoanalyse (objekttelling/varmekart/adferdsregistrering) med sanntidsanalyse lokalt i kameraet som sørger for at nettverket ikke blir overbelastet
  • Videobevegelsesregistrering (aktivitetsensor) med et system som er utformet for å kompensere for ulike værforhold hele året, registrere bevegelser selv om det er helt mørkt, og konfigurere dataene automatisk
Printere
Mer enn en standardløsning

MOBOTIX-kameraer kan brukes på en rekke ulike områder og er anerkjent i bransjen for sin enestående pålitelighet. Kameraene gir energieffektivitet og nøyaktighet på høyeste nivå: ett enkelt kamera kan overvåke et helt område på en diskré måte, uten blindsoner.

Digitale løsninger
Alt fra én enkelt kilde

Intuitive og fleksible MOBOTIX-programvareløsninger er utviklet for å hjelpe deg med å behandle og analysere videoopptak, samt kontrollere enheten som brukes til å produsere opptakene. MOBOTIX Video Management System (VMS) gir deg alle funksjonene du trenger, uten behov for administrasjonsserver eller innebygd videoanalyse.

IT-tjenester
Den perfekte totalpakken

MOBOTIX følger deg gjennom hvert trinn i prosessen og gir deg et perfekt, altomfattende sikkerhetskonsept. MOBOTIX starter med en detaljert konsultasjon, inkludert anleggsinspeksjon og -analyse, og finner en løsning som er skreddersydd for bedriftens behov, og som er utformet for å optimalisere og forbedre hele videoinfrastrukturen din. Korrekt prosjektledelse inkluderer profesjonell installasjon etterfulgt av eksterne overvåkingstjenester som kontrollerer IT-infrastrukturen og nettverksstatusen, samt vedlikehold for å sikre at sikkerhetssystemet fungerer problemfritt til enhver tid.

Overvåkingssystemer for helsevesenet

Overvåkingssystemer for helsevesenet

MOBOTIX tilbyr åpne programgrensesnitt, desentralisert teknologi og intelligente, altomfattende overvåkingsløsninger. Disse inkluderer innendørs- og utendørskameraer, festeanordninger for tak eller vegger, brannsikring, termiske kameraer, adferdsanalyser og kameraer som er utformet spesielt for bruk på dagtid eller nattetid. 


Når det gjelder tilgangskontroll, kan du kontrollere hvem som går ut og inn ved å installere kameraer ved inngangen til anlegget. Funksjonene, for eksempel varsel om sone med begrenset adgang, er svært nyttige. Intelligente tiltak, som toveis lyd, styring av lys, alarmer og varsler, er svært effektive avskrekkende midler. Programmer med sensorinndata gir umiddelbar ekstern oversikt over lokalene. Dette er ideelt for eiendomssikring og adferdsanalyser som for eksempel telling av personer og sporing av bevegelser. MOBOTIX-termografi kan også registrere brann og overopphetede enheter tidlig, og utløser en automatisk alarm.

Integrert intelligens som er optimalisert for eksterne programmer og nettskybasert teknologi

Integrert intelligens som er optimalisert for eksterne programmer og nettskybasert teknologi

Desentralisert konsept og selvbetjente kameraer

Desentralisert konsept og selvbetjente kameraer

CMOS-sensorer av høyeste kvalitet for utmerket bildekvalitet

CMOS-sensorer av høyeste kvalitet for utmerket bildekvalitet

Integrert profesjonell VMS og programvare for videoanalyse

Integrert profesjonell VMS og programvare for videoanalyse

Lys, lyd og bevegelsesregistrering

Lys, lyd og bevegelsesregistrering

Data blir registrert og vist i sanntid

Data blir registrert og vist i sanntid

Bruker kunstig intelligens til å respondere raskt og minimere falske alarmer

Bruker kunstig intelligens til å respondere raskt og minimere falske alarmer

Konica Minolta tilbyr et bredt utvalg av overvåkingsløsninger for helsevesenet. Kontakt oss i dag for å finne ut hvordan vi kan hjelpe deg med å gi pasientene en god totalopplevelse ved hjelp av den nyeste teknologien som er tilgjengelig

Få svar på spørsmålene dine

Få svar på spørsmålene dine

Ja, jeg ønsker å motta informasjon:*

om nåværende produkter og tjenester fra Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH og fra andre samarbeidspartnere innen gruppen, som er skreddersydd mine personlige interesser. Dine data blir behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.

Tekstfelt med * må fylles ut!