Effektiv behandling av e-post

Blir du overveldet over hva som kommer inn gjennom de virtuelle dørene?

Få en mer effektiv arbeidshverdag med digitalt postrom


I dag sendes og mottas innhold gjennom en rekke kanaler – e-post, faks, papir, EDI-strømmer, XML-filer og så videre. Alt relevant innhold som mottas, må behandles og administreres effektivt.

Effektiv kundekommunikasjon krever at alt innhold som er relatert til kunder – fra åpning av kontoer og tjenesteforespørsler til fornying av retningslinjer, betaling av fakturaer og klager – må behandles raskt og presist. Dette skjer dessverre ikke ofte. Men det kan gjøre det – med digitalt postrom.

Digitalt postrom

Digitalt postrom

Det moderne digitale postrommet

Det tradisjonelle «digitale postrommet» var en løsning som tok all innkommende, fysisk kommunikasjon, konverterte den til digital form og rutet den elektronisk til relevante parter. Dagens moderne digitale postrom gjør mye mer enn det. Programvare for dokumentbehandling kan identifisere hva innholdet er, trekke ut den relevante informasjonen der det er mulig, og deretter rute det til den relevante personen eller prosessen. I tillegg er det enkelt å møte etterspørselen fra kunder og forretningspartnere om å motta dokumenter, for eksempel fakturaer, i elektronisk form.

Denne informasjonsbehandlingen blir nærmest allestedsnærværende for alt som sendes og mottas i en organisasjon. Kort sagt, et digitalt postrom kan revolusjonere måten bedriften mottar, behandler og deler informasjon på. Det spiller en viktig rolle i din digitale overgang og gir inngående prosesser den riktige tilgangen til relevant informasjon, uten forsinkelser.

Hardware
Printere fra Konica Minolta

Ønsker du det siste innen produksjonsprintsystemer? Da har du funnet det! Konica Minoltas systemer for produksjonsprint og kontor er bransjeledende. Her finner du blant annet løsninger som gir revolusjonerende farge bildekvalitet og lynrask print. Velg også mellom mange komplekse alternativer for profesjonell etterbehandling. Du kan enkelt bygge opp printerparken med våre modeller. Du kan administrere digitalt innhold. Få toppmoderne måleinstrumenter. Eller utforsk enkelt annen programvare for å oppnå den optimale arbeidsflyten for ditt behov. Dette helt uavhengig av størrelsen på bedriften din og hva den spesialiserer seg på.

Digitale løsninger
Programvare fra Konica Minolta

Utforsk de utallige måtene programvaren fra Konica Minolta kan forbedre bedriften din. Vi løser utfordringene dine, og effektiviserer ulike arbeidsmetoder med vårt tilbud av programvareløsninger. Med dine behov i tankene utvikler vi programvare som oppfyller kravene til selv de mest krevende globale organisasjonene. Vårt utvalg av programvare gjør blant annet at du kan redusere kostnadene for utskrifter og kopier. I tillegg kan du ta i bruk avanserte sikkerhetsløsninger for å sikre at sensitive dokumenter ikke havner i feile hender, pluss mye mer.

IT-tjenester
Vi er her for deg

Våre erfarne support spesialister kan hjelpe deg å svare på spørsmål du måtte ha. De kan også vise deg hvordan du bruker produktene. Tjenestene våre har et servicesystem som er utviklet slik at du og bedriften skal få fullt utbytte av løsningene. Vi tilbyr en rekke ulike tjenester. Blant annet optimaliserte utskriftstjenester, implementering av maskinvare- og programvare, administrering av arbeidsflyt for redusert dokumentforbruk og smarte sikkerhetstjenester som beskytter bedriften din.

Send en melding

Send en melding

Ja, jeg ønsker å motta informasjon:*

om nåværende produkter og tjenester fra Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH og fra andre samarbeidspartnere innen gruppen, som er skreddersydd mine personlige interesser. Dine data blir behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.

Tekstfelt med * må fylles ut!

Få innsikt i de siste digitaliseringstrendene!

Job Wizards gir gode råd.
Les mer
Hvordan jobbe smartere?