Optimaliser kontrakthåndteringen med automatiserte prosesser

Perfekt kontrakthåndtering øker gjennomsiktigheten og reduserer kostnadene

Den smarte tilnærmingen: digital kontrakthåndtering.


Det er ikke enkelt å håndtere kontrakter, enten de er med kunder, leverandører, partnere eller ansatte. Selv tilsynelatende ubetydelige feil kan føre til bøter for manglende samsvar, tapte muligheter og kostbare juridiske tilsyn. Papirbaserte, manuelle prosesser har utfordringer og er lite effektivt, noe som øker sjansen for at slike problemer oppstår.

Enten du jobber med å håndtere driftskontrakter, rammeavtaler, lisenser eller vedlikeholdskontrakter, eller bare avtalene som er tilknyttet disse, vil digital registrering av alle dokumenter som er relatert til en individuell kontrakt (inkludert e-poster, protokoller osv.), gi et viktig grunnlag for bedre kontroll og oversikt. 


Automatiserte prosesser og databasesystemet gjør det mulig å håndtere kontraktene mer effektivt, organisere kontroll, innkjøp og arkivering, automatisere prosesser og mye mer.

Kontrakthåndtering

Kontrakthåndtering

Digitalisering av kontrakter

Digitalisering av kontrakter fjerner alt papir fra prosessen. Kontraktene blir plassert i én sentral database som gjør det enklere å lagre og hente dem, slik at du enkelt og effektivt kan håndtere bedriftskontraktene dine. Takket være Konica Minoltas verktøy for kontrakthåndtering får du nå tilgang til all informasjonen du trenger – fra tekstsøk av hele innholdet i en kontrakt til analyser av alle relevante kontraktparametre – med et tastetrykk.

Og takket være funksjoner som komplett kartlegging av alle dokumenter i et samlet system og automatisk generering av påminnelser, har du full oversikt over kontraktperioder og tidsfrister. Alt dette betyr at du aldri mer trenger å gå glipp av en tidsfrist, og at du kan dra maksimal nytte av kontraktsvilkårene.

Printere
Printere fra Konica Minolta

Ønsker du det siste innen produksjonsprintsystemer? Da har du funnet det! Konica Minoltas løsninger for produksjonsprint og kontor er bransjeledende. Her finner du blant annet løsninger som gir revolusjonerende farge bildekvalitet og lynrask print. Velg også mellom mange komplekse alternativer for profesjonell etterbehandling. Du kan enkelt bygge opp printerparken med våre modeller. Du kan administrere digitalt innhold. Få toppmoderne måleinstrumenter. Eller utforsk enkelt annen programvare for å oppnå den optimale arbeidsflyten for ditt behov. Dette helt uavhengig av størrelsen på bedriften din og hva den spesialiserer seg på.

Programvare
Programvare fra Konica Minolta

Utforsk de utallige måtene programvaren fra Konica Minolta kan forbedre bedriften din. Vi løser utfordringene dine, og effektiviserer ulike arbeidsmetoder med vårt tilbud av programvareløsninger. Med dine behov i tankene utvikler vi programvare som oppfyller kravene til selv de mest krevende globale organisasjonene. Vårt utvalg av programvare gjør blant annet at du kan redusere kostnadene for utskrifter og kopier. I tillegg kan du ta i bruk avanserte sikkerhetsløsninger for å sikre at sensitive dokumenter ikke havner i feile hender, pluss mye mer.

IT-tjenester
Vi er her for deg

Våre erfarne support spesialister kan hjelpe deg å svare på spørsmål du måtte ha. De kan også vise deg hvordan du bruker produktet. Tjenestene våre har et servicesystem som er utviklet for at du og bedriften skal få fullt utbytte av løsningene. Vi tilbyr en rekke ulike tjenester. Blant annet optimaliserte utskriftstjenester, implementering av maskinvare- og programvare, administrering av arbeidsflyt for redusert dokumentforbruk og smarte sikkerhetstjenester som beskytter bedriften din.

Optimaliser kontrakthåndteringen med automatiserte prosesser

Optimaliser kontrakthåndteringen med automatiserte prosesser

Kontrakthåndtering: alle funksjonene du trenger (samt noen til)

Alle som jobber med kontrakter og avtaler, kan skrive under på at dokumenter ofte forsvinner i arkivet til den aktuelle avdelingen. Dette resulterer i vanskelige og tidkrevende søk. Den generelle oversikten mistes raskt, og kontraktperioder og tidsfrister blir lett oversett. Alt dette fører til unødvendig bruk av tid og penger. 


Konica Minoltas løsninger for digital kontrakthåndtering kan nå hjelpe deg med å håndtere alle kontraktdokumenter i bedriften på en effektiv måte. Dette gir bedriften eller organisasjonen din fordeler som sentral kontrakthåndtering, gjennomsiktighet ved et tastetrykk, automatiserte prosesser, enkel vurdering av kontrakter, god kontroll over økonomien, gjennomsiktig, fleksibel og fullt dokumentert arbeidsflyt for godkjenning av kontrakter, datasikkerhet og mye mer. 


Kontrakthåndtering gir bedriften følgende fordeler:

Sentral kontrakthåndtering gir bedre gjennomsiktighet

Sentral kontrakthåndtering gir bedre gjennomsiktighet

Raske søk og optimal bruk av alle kontraktfordeler sparer deg for kostnader

Raske søk og optimal bruk av alle kontraktfordeler sparer deg for kostnader

Automatiske påminnelser sørger for at alle tidsfrister overholdes

Automatiske påminnelser sørger for at alle tidsfrister overholdes

Maksimer datasikkerheten med revisjonsikker arkivering og prosesser for dokumentgodkjenning

Maksimer datasikkerheten med revisjonsikker arkivering og prosesser for dokumentgodkjenning

Perfekt integrering i eksisterende CRM/ERP-systemer

Perfekt integrering i eksisterende CRM/ERP-systemer

Løsningen for kontrakthåndtering som du har ventet på

Løsningen for kontrakthåndtering som du har ventet på

Ta kontakt

Hvis du vil chatte med en av ekspertene våre om fordelene med å bruke Konica Minolta for å sette sammen den riktige kontrakthåndteringsløsningen for bedriften din, kan du kontakte oss ved klikke nedenfor.

Vil du vite mer om denne løsningen?

Vil du vite mer om denne løsningen?

Legg igjen en beskjed

Du hører fra oss snart

Ja, jeg ønsker å motta informasjon:*

om nåværende produkter og tjenester fra Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH og fra andre samarbeidspartnere innen gruppen, som er skreddersydd mine personlige interesser. Dine data blir behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.

Tekstfelt med * må fylles ut!