Sikkerhetskopi for bedrifter

Sikkerhetskopi og gjenoppretting

Vi sørger for sikkerhetskopi og gjenoppretting av bedriftens data i lynfart.


Sov godt i trygg forvissning om at som våre gjenopprettingsstyringssystemer jobber døgnet rundt for å sikkerhetskopiere og beskytte dataene i din bedrift.

En av de mest avgjørende oppgavene innen IT er å sørge for at forretningskritiske data er trygge og gjenopprettbare. Vet du hva du skal gjøre i tilfelle datainnbrudd? Konica Minolta gir deg kostnadseffektiv sikkerhetskopi for alle dine datalagrings- og IT-sikkerhetsbehov.

 

Sov godt i trygg forvissning om at gjenopprettingsstyringssystemene dine jobber døgnet rundt for å sikkerhetskopiere og beskytte forretningsdataene dine. I en krise kan du komme deg i god tid og gjenopprette kritiske eller sensitive data.

 

Hvordan kan administrerte sikkerhetskopieringstjenester redde virksomheten din?

 

Det kan være mange grunner til at firmaet ditt kan trenge sikkerhetskopiering av data. Det er ikke alltid hackere, virus, ondsinnede handlinger eller uforutsette hendelser. Det kan være menneskelige feil som utilsiktet sletting av en viktig fil, mappe eller filhistorikk.

Du er i trygge hender med denne ekstremt sikre administrerte sikkerhetskopitjenesten. Vi minimerer først muligheten for tap av data og aktiverer deretter datagjenoppretting og kontinuitet i operasjoner i tilfelle en katastrofe. Tjenesten inkluderer alt fra lagring og administrasjon av serverdata, til oppdaterte operativsystemer, programvare og antivirus på alle arbeidsstasjoner, samt en daglig helpdesk.

 

 

Hvordan virker det?

Enten du er en liten, middels eller stor organisasjon, kan sikkerhetskopieringstjenesten leveres i lokale, sky- eller hybridversjoner.
Det er et bredt spekter av tekniske alternativer for sikkerhetskopien din - fra NetApp til Veeam, SolarWinds og mer. Tjenesten er skalerbar, slik at du bare 'betaler mens du går' for dine faktiske behov. Dette betyr at du får kostnadseffektiv sikkerhetskopiering 24/7/365 som er relevant for ditt marked, størrelse, aktiviteter og geografiske beliggenhet.

 

 

Er du kjent med «Best practice 3-2-1-regelen?

3. Ha alltid tre kopier av dine data

2. Oppbevar to kopier på forskjellige enheter

1. Ha alltid en sikkerhetskopi ut av huset.

 

 

 

4 grunner til hvorfor du skal «forsikre» data:

1. Data er, etter ansatte, det viktigste og mest dyrebare bedriften har. Mister du sensitiv informasjon og viktige dokumenter, mister du bedriftens ryggrad. Alt kollapser.

2. Uhell skjer! Når noen ved uhell sletter en fil, mappe, epost eller liknende, kan store mengder arbeid og viktig dokumentasjon forsvinne. Hva med brann, vannskader og andre uforutsette hendelser?

3. Elektronisk utstyr har begrenset levetid og vil feile!

4. Cyberangrep mot bedrifter øker hver dag!  Virusangrep, svindel, krypteringsangrep og målrettet hacking er et voksende problem. Tåler din bedrift et angrep hvor dataene dine forsvinner? 

Hvis uhellet først er ute har du full kasko på dataene dine. Det vil si at vi sørger for at dataene er tilbake, og bedriften oppe og går, i ekspressfart!

 

 

 

Eksperthjelp i lynfart

Konica Minolta gjør det enkelt å oppbevare og lagre bedriftens data trygt på våre norske datasenter. Med dagens behov for rask tilgang, gjøres avstanden til dine trygt lagrede data kortere enn noensinne. Å ta sikkerhetskopiene ut av huset har aldri vært enklere.  

 

I Konica Minolta har vi egne eksperter med dyp praktisk kunnskap om backup, sikkerhet og gjenoppretting. Gjennom Konica Minoltas egen landsdekkende service organisasjon sikrer vi rask og effektiv etablering, sentral overvåkning av dataene og hendelser i sann tid. Kostnadene og kompleksiteten ved datalagring er historie med en komplett og kostnadsforutsigbar løsning fra Konica Minolta.  

 

 

 

Fordeler med Konica Minolta Bakup & Recovery

Fordeler med Konica Minolta Bakup & Recovery
  • Bekymringsfri og automatisk backup 
  • Dine data trygt lagret i Norske ISO sertifiserte datasentre 
  • Kryptering av dine data 
  • Minimerer driftsavbrudd for din bedrift og gir rask tilbakestilling av bedriftens data. 
  • Fjern behovet for kostbar infrastruktur og drift lokalt 
  • Rask og effektiv gjenoppretting og tilgang til dine data 
  • Fleksible og skalerbare løsninger 
  • Frigjøring av bedriftens ressurser


Backup tjenester


Off-site BackupKonica Minolta Backup as a ServiceO365 backupDisaster Recovery
Du har backup selv og vi sikrer best practice med kopi ut av huset.Vi tar backup av dine data som en tjeneste.  Mulighet for georedundanse med sekundær kopi i annet datasenter.Granulert backup som gir restore mulighet helt ned til enkeltelementer.Komplett backup og restore løsning for din bedrift som inkluderer sikkerhetskopiering og tilbakerulling.


  • Tjenesten leveres med bransjeledende verktøy
  •  Vi tilbyr også rådgivingstjenester for optimal sikring av dine data

se også

se også

Varri AS hadde heldigvis backup da de ble rammet av ransomeware

På kort tid etter hackerangrepet var bedriften oppe og gikk i beste velgående

Vi dekker dine behov for IT-sikkerhet

IT-sikkerhet til bedrifter

Vi dekker alle sikkerhetsbehov

IT-sikkerheten er en prioritet i mange norske bedrifter, og det med god grunn. Risikoen for datainnbrudd er høyere enn noen gang.

Ønsker du full kasko på dine data?

Ta kontakt!