Sikkerhetskopibehandling

Trenger du pålitelig behandling av sikkerhetskopier?

Du kan stole på at gjenopprettingssystemene våre jobber hele døgnet for å sikkerhetskopiere og beskytte dataene dine


Vår kostnadseffektive sikkerhetskopibehandling tar seg av alle dine behov for datalagring og -sikkerhet. Vi sørger for at databasen din og filene dine er beskyttet, og optimaliserer programvarekonfigurasjonen hvis, og når, det er nødvendig.

Du er i trygge hender med vår ultrasikre sikkerhetskopitjeneste – en del av våre administrerte IT-tjenester. Den inkluderer lagring av serverdata og administrasjon, støtte og daglig håndtering av sikkerhetskopisystemer for arbeidsplasser.


Vi leverer også viktige tjenester og løsninger som er utviklet for å støtte opp under administrasjonsinitiativene dine for datalivssykluser, inkludert nødgjenoppretting og databeskyttelse. Konica Minoltas eksterne behandlingstjenester for sikkerhetskopiering bruker en strukturert tilnærming, som gjør at plattformen kan gjenopprettes raskt og enkelt ved alle typer systemfeil og datainnbrudd.


Den svært stabile tjenesten er skreddersydd for små, mellomstore og store organisasjoner, og kan leveres som en versjon på stedet, nettskyversjon eller hybridversjon. Den inkluderer et bredt utvalg av tekniske alternativer – fra NetApp til Veeam, SolarWinds og mer – og er skalerbar, slik at du bare betaler for det du faktisk trenger.

vi hjelper deg med å komme i gang

vi hjelper deg med å komme i gang

Legg igjen en beskjed

Du hører fra oss snart

Ja, jeg ønsker å motta informasjon:*

om nåværende produkter og tjenester fra Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH og fra andre samarbeidspartnere innen gruppen, som er skreddersydd mine personlige interesser. Dine data blir behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.

Tekstfelt med * må fylles ut!

Få innsikt i de siste digitaliseringstrendene!

Job Wizards gir gode råd.
Les mer
Hvordan jobbe smartere?