Alt-i-ett IT-plattform

Workplace Hub

Workplace Hub: Enklere IT


Med denne IT-plattformen gir vi deg muligheten til å jobbe slik du ønsker. Den arbeider for deg – på dine vilkår. Fri. Styrket. Tilkoblet. Høres dette bra ut? Det er det.

Med mer og mer data og kompleks teknologi står bedriften din overfor en rekke utfordringer. De ansatte ønsker å jobbe mer mobilt, standardene for datasikkerhet strammes inn og ulike systemer må oppdateres regelmessig.


Og hva om det oppstår et systemsammenbrudd i bedriften?


Når du er forberedt på alle mulige problemer relatert til IT-miljøet, trenger du ikke bekymre deg. Bruk tid og energi til å fokusere på oppgaver som virkelig betyr noe for bedriften din. 

Finn ut av hva Workplace Hub er på 2 minutter

Konica Minolta Workplace Hub: se for deg teknologi bygd rundt deg

Frem til nå har kompatibiliteten mellom systemer vært en av de store hindringene for produktivitet på jobb. Vår nye teknologi Workplace Hub fjerner denne barrieren. Den samler nemlig de ulike delene av IT-infrastrukturen.

Alt-i-ett IT-plattform

Alt-i-ett IT-plattform

Fordeler

Workplace Hub består av flere verktøy som du kan bruke til å forbedre IT-administrasjonen. Den kombinerer administrasjon, samarbeid, teknologi og støtte i ett komplett IT-økosystem. IT-tjenesteplattformen ble utviklet av Konica Minolta og sterke teknologipartnere som Hewlett Packard Enterprise, Sophos og Microsoft. Fremtidens IT kan ikke lenger bare plasseres i et serverskap i kjelleren.

Reduser IT-kompleksiteten

Reduser IT-kompleksiteten

Forbedre effektiviteten til temaet

Forbedre effektiviteten til temaet

Optimaliser IT-utgifter

Optimaliser IT-utgifter

Beskytt dataene dine

Beskytt dataene dine

Vil du ha en enklere IT-hverdag?

Vil du ha en enklere IT-hverdag?

Ja, jeg ønsker å motta informasjon:*

om nåværende produkter og tjenester fra Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH og fra andre samarbeidspartnere innen gruppen, som er skreddersydd mine personlige interesser. Dine data blir behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.

Tekstfelt med * må fylles ut!

Se brosjyre for mer informasjon

Last ned brosjyre
workplace hub brochure thumbnail