Møteromsutstyr

Konica Minolta etterstreber å levere møteromsutstyr som passer for alle typer møterom


En av de viktigste aspektene med et møterom er at utstyret som benyttes gir brukerne en sømløs og god opplevelse, slik at deltagerne holder fokus på konferansen/møtet og ikke blir forstyrret av en dårlig opplevelse.

For å gjøre det enkelt for deg har vi laget tre pakker som et utgangspunkt, hvor utstyret i pakkene passer til mindre, mellomstore og større møterom. Alt utstyret monteres og gjøres klart til bruk av Konica Minoltas egne montører. Dersom de ferdige pakkene ikke passer til ditt behov, skreddersyr vi en løsning for ditt møterom.

MainStream

Trådløs presentasjonsteknologi

FINN UT MER
mainstream cta img

Konsentrer deg om din bedrift - med hjelp av våre IT-tjenester!


Overlat IT-strukturen og digitaliseringsprosesser til oss. Vi hjelper deg med å optimalisere IT prosessene, med sikre, enkle og intelligente IT-løsninger. Vi ønsker at du kan fokusere fullt ut på din bedrift, så tar vi oss av resten.

Send en melding

Send en melding

Ja, jeg ønsker å motta informasjon:*

om nåværende produkter og tjenester fra Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH og fra andre samarbeidspartnere innen gruppen, som er skreddersydd mine personlige interesser. Dine data blir behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.

Tekstfelt med * må fylles ut!