Global virksomhet

Konica Minolta – din nøkkel til global virksomhet i fremtiden


Hva har digital transformasjon, kunstig intelligens, nettskylagring og henting av informasjon, økt mobilitet og bunnsolide cybersikkerhetstiltak til felles? Det handler om omfattende endringer av arbeidsplasser over de neste årene. Er du klar for å gå denne veien sammen med en sterk og pålitelig global samarbeidspartner?

Løsningene våre vil gi deg og dine ansatte maksimal kontroll og umiddelbar global tilgang til nødvendige data. Dette vil øke produktiviteten og fortjenesten. Engagement-teamene våre samarbeider med deg for å utvikle Workplace of the Future™, som er utformet for å møte dine spesifikke behov i fremtiden. Et av Konica Minoltas hovedfokus er utvikling av ny teknologi og dyrke kreative ideer som bidrar til store endringer over hele verden.


Disse tjenestene leveres gjennom Konica Minoltas MPS-program (Managed Print Services). Løsningen har nyskapende funksjoner som styrker printerne og reduserer driftskostnadene betraktelig. Vi gjør det enkelt for deg. Vårt globale støttesenter gir deg et samlet kontaktpunkt for alle globale forretningstjenester. Dette gjør det mulig å levere jevne resultater, som er en viktig nøkkel til suksess.

Når vi snakker om global virksomhet, mener vi global ledelse. Konica Minoltas Global Business Services-team har kontorer over hele USA, Europa, Midt-Østen, Afrika og Asia/Stillehavskysten. 


Vi er representert i over 150 land og har ca. 41 500 ansatte over hele verden. En samlet informasjonsplattform og organisasjonsstruktur på tvers av alle datterselskapene våre garanterer deg identiske programmer av høy kvalitet og driftstjenester i mange land og regioner. 


Konica Minolta er forpliktet til å stille med et Konica Minolta Global Account Engagement-team som hjelper deg med å definere og utvikle en delt, global visjon for MPS-tjenester (Managed Print Services), og samtidig oppmuntre til nyskaping og levere programresultater gjennom utførelse på lokalt nivå. Dette former hvordan du ser for deg at virksomheten skal utvikle seg, forstår forretningsbehovene dine fra ditt perspektiv, løser utfordringene som dine globale kunder møter, og bidrar til en bedre fremtid for alle involverte.

Ønsker du mer informasjon?

Ønsker du mer informasjon?

Ja, jeg ønsker å motta informasjon:*

om nåværende produkter og tjenester fra Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH og fra andre samarbeidspartnere innen gruppen, som er skreddersydd mine personlige interesser. Dine data blir behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.

Tekstfelt med * må fylles ut!

Få innsikt i de siste digitaliseringstrendene!

Job Wizards gir gode råd.
Les mer
Hvordan jobbe smartere?