Sikkerheten kommer alltid først

Sikkert printmiljø med Konica Minolta

Enhetssikkerhet


I alle selskaper behandler de ansatte enorme mengder informasjon hver dag – og mye av denne informasjonen er selvfølgelig konfidensiell. Dokumenter, personlige data, adresser, budsjetter, planer, modeller og utallige andre ressurser skrives ut, kopieres og skannes hver time i kommersielle organisasjoner i alle former og størrelser. Uten pålitelig sikkerhet er det stor risiko for at slike sensitive data kommer i uautoriserte hender.

Konsekvensene av dette (kopiering og distribuering av fremtidige planer og modeller til konkurrerende selskaper, salg av personlige data og avsløring av budsjettert) er potensielt katastrofale.

Enhetssikkerhet

Enhetssikkerhet

Sikkerheten kommer alltid først

Datasikkerhet er i dag ett av de viktigste aspektene ved driften av en vellykket og pålitelig virksomhet. En eller to små sprekker i selskapets "sikkerhetsrustning" kan føre til at konfidensielle data blir eksponert, og til at ditt omdømme i bransjen blir ødelagt. Konica Minolta leverer sikre enheter til kundene som garantert ikke svikter dem, samt en rekke svært pålitelige standardløsninger. Registrering og forebygging av sikkerhetsbrudd hjelper selskapene med å forhindre økonomisk tap og tap av omdømme på både bedrifts- og individnivå. 

Printere
Printere fra Konica Minolta

Det fleste Konica Minolta-enhetene er utstyrt med HDD og svært pålitelige sikkerhetsmekanismer for hovedminnet, for å sikre at konfidensielle data og annen sensitiv informasjon er beskyttet til enhver tid. Konica Minolta leverer høyeste sikkerhetsnivå med ISO 15408 Common Criteria-sertifisering.

Digitale løsninger
Programvare fra Konica Minolta

Utforsk de utallige måtene programvaren fra Konica Minolta kan forbedre bedriften din. Vi løser utfordringene dine, og effektiviserer ulike arbeidsmetoder med vårt tilbud av programvareløsninger. Med dine behov i tankene utvikler vi programvare som oppfyller kravene til selv de mest krevende globale organisasjonene. Vårt utvalg av programvare gjør blant annet at du kan redusere kostnadene for utskrifter og kopier. I tillegg kan du ta i bruk avanserte sikkerhetsløsninger for å sikre at sensitive dokumenter ikke havner i feile hender, pluss mye mer.

IT-tjenester
bizhub SECURE

Konica Minolta har utviklet bizhub SECURE for å gi kundene de ressursene som kreves for å beskytte all informasjon på bizhubs interne harddisk. Når kundens spesifikke behov er fastsatt, konfigurerer Konica Minolta et utvalg av MFPs sikkerhetsfunksjoner, og sikrer på denne måten alle data, dokumenter og informasjon relatert til MFP.

Sikkerheten kommer alltid først

Sikkerheten kommer alltid først

Ikke gjør tabben med å neglisjere sikkerhetsutfordringer knyttet til multifunksjonsenheter. Hvis en enhet er tilgjengelige for et bredt utvalg av ulike brukere (inkludert ansatte, besøkende og entreprenører), øker risikoen for datalekkasje. Konica Minolta tilbyr løsninger som kombinerer rask tilgang til alle enhetens funksjoner med muligheten til å kontrollere tilgangsrettigheter til ansatte. Dette sikrer at konfidensielle data ikke blir tilgjengelige for besøkende eller uautorisert personale. Konica Minolta-systemene er sikre, fleksible og brukervennlige til enhver tid, slik at du er den som har kontroll. 


Med Konica Minolta vet du at du implementerer de riktige datasikkerhetspolicyene, og kan sikre at nykopierte konfidensielle dokumenter som ligger i MFP-ens utskuff eller filer som er lagret på harddisken til en enhet, ikke kommer i gale hender. Med det omfattende utvalget av sikkerhetstiltak som tilbys av Konica Minolta, kan du garantere sikkerheten til dokumenter og data.

Våre enheter er designet for å integreres i nettverksmiljøer, og sikrer multifunksjonsenhetenes behov for å overholde strenge sikkerhetsstandarder, og potensielle sikkerhetslekkasjer utelukkes ved hjelp av nettverkstilkobling. Alt dette gjør at du kan dra nytte av de mange måtene Konica Minolta beskytter dine data på og begrenser tilgang til konfidensiell informasjon.

Brukergodkjenningsmetoder

Brukergodkjenningsmetoder 

Fakslinjesikkerhet

Fakslinjesikkerhet

SMTP-godkjenning

SMTP-godkjenning

S/MIME-kryptering

S/MIME-kryptering

Porter og protokoller sikret av administrator

Porter og protokoller sikret av administrator

Ta kontakt

Ta kontakt

Kontakt oss for mer informasjon

Konica Minolta tar data- og utstyrssikkerhet svært alvorlig. Hvis du har spørsmål eller opplever problemer knyttet til våre enheter, kan du gjerne ta kontakt med oss. Vi hjelper deg gjerne og gir deg veiledning når det gjelder dine behov. Vi svarer også gjerne på alle dine spørsmål – og gjør deg til en enda mer pålitelig forretningspartner på veien. 

Send en melding

Send en melding

Ja, jeg ønsker å motta informasjon:*

om nåværende produkter og tjenester fra Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH og fra andre samarbeidspartnere innen gruppen, som er skreddersydd mine personlige interesser. Dine data blir behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.

Tekstfelt med * må fylles ut!