Global virksomhet

Konica Minolta – din nøkkel til global virksomhet i fremtiden


Hva har digital transformasjon, kunstig intelligens, nettskylagring og henting av informasjon, økt mobilitet og bunnsolide cybersikkerhetstiltak til felles? Det handler om omfattende endringer av arbeidsplasser over de neste årene. Er du klar for å gå denne veien sammen med en sterk og pålitelig global samarbeidspartner?

Løsningene våre vil gi deg og dine ansatte maksimal kontroll og umiddelbar global tilgang til nødvendige data. Dette vil øke produktiviteten og fortjenesten. Engagement-teamene våre samarbeider med deg for å utvikle Workplace of the Future™, som er utformet for å møte dine spesifikke behov i fremtiden. Et av Konica Minoltas hovedfokus er utvikling av ny teknologi og dyrke kreative ideer som bidrar til store endringer over hele verden.


Disse tjenestene leveres gjennom Konica Minoltas MPS-program (Managed Print Services). Løsningen har nyskapende funksjoner som styrker printerne og reduserer driftskostnadene betraktelig. Vi gjør det enkelt for deg. Vårt globale støttesenter gir deg et samlet kontaktpunkt for alle globale forretningstjenester. Dette gjør det mulig å levere jevne resultater, som er en viktig nøkkel til suksess.

Transformere global virksomhet

Det å være innovativ betyr ikke nødvendigvis alltid teknologi. Det vil si at du forstår hva som er viktig. Du dyrker kreative ideer som bidrar til forandring for et hav av mennesker. Våre tjenester for global virksomhet handler om deg og hvordan forbedre din bedrift. Vi ønsker å ta bedre avgjørelser ved bruk av IoT og koble data på en smart måte. Data som er tilgjengelig hvor som helst og når som helst. Slik at du får tilgang til informasjon når du tenger den.

Når vi snakker om global virksomhet, mener vi global ledelse. Konica Minoltas Global Business Services-team har kontorer over hele USA, Europa, Midt-Østen, Afrika og Asia/Stillehavskysten. 


Vi er representert i over 150 land og har ca. 41 500 ansatte over hele verden. En samlet informasjonsplattform og organisasjonsstruktur på tvers av alle datterselskapene våre garanterer deg identiske programmer av høy kvalitet og driftstjenester i mange land og regioner. 


Konica Minolta er forpliktet til å stille med et Konica Minolta Global Account Engagement-team som hjelper deg med å definere og utvikle en delt, global visjon for MPS-tjenester (Managed Print Services), og samtidig oppmuntre til nyskaping og levere programresultater gjennom utførelse på lokalt nivå. Dette former hvordan du ser for deg at virksomheten skal utvikle seg, forstår forretningsbehovene dine fra ditt perspektiv, løser utfordringene som dine globale kunder møter, og bidrar til en bedre fremtid for alle involverte.

les mer om

les mer om

It-løsninger

It-løsninger


Hardware
Printere fra Konica Minolta

Vil du ha det ultimate innen digital printproduksjon? Da har du har funnet det! Konica Minoltas printere for produksjonsprint og kontor er bransjeledende. Printerne gir revolusjonerende bildekvalitet i farge og superrask print i svart/hvitt.

Digitale løsninger
Programvare

Utforsk de utallige måtene programvaren fra Konica Minolta kan forbedre bedriften din. Vi løser utfordringene dine, og effektiviserer ulike arbeidsmetoder med vårt tilbud av programvareløsninger.

IT-tjenester
It-løsninger

Vi tilbyr en rekke ulike løsninger. Dette inkluderer optimaliserte printløsninger, som implementering av maskinvare og programvare. I tillegg til administrering av arbeidsflyter for å redusere dokumentforbruket. Vi tilbyr også smarte sikkerhetstjenester som beskytter bedriften din.

Send en melding

Send en melding

Ja, jeg ønsker å motta informasjon:*

om nåværende produkter og tjenester fra Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH og fra andre samarbeidspartnere innen gruppen, som er skreddersydd mine personlige interesser. Dine data blir behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.

Tekstfelt med * må fylles ut!