Fremtidens arbeidsplass

Jobb smart, enkelt og fleksibelt

Et digitalt system som dekker alt!


Løsninger som knytter sammen mennesker og teknologi, gjør arbeidsplassen mer effektiv – og til en bedre opplevelse.

I en undersøkelse basert på fremtidens arbeidsplass, svarte 62 % av respondentene at teknologi vil hjelpe de ansatte til å bli mer produktive og samarbeidende på en mer interaktiv måte.


Alt er i endring, og særlig etter at "tingenes internett" (Internet of Things, IoT). IoT har slått an for en teknologisk revolusjon. Det blir lettere å fokusere på kjernevirksomheten når maskiner i alle størrelser hjemme og på kontoret begynner å kommunisere og automatisere rutinepregede oppgaver.


Fremtidens arbeidsplass krever at vi  jobber smartere og mer effektivt sammen – enten vi sitter i samme rom eller er tusenvis av kilometer fra hverandre. I henhold til spørreundersøkelsen til Deloitte vurderer 59 % av millenniumsgenerasjonen standarden på teknologien som tilbys av potensielle arbeidsgivere når de vurderer en jobb. I tillegg sier 78 % av de unge at de ble påvirket av hvor nyskapende et selskap var når de søkte jobb.

Fremtidens arbeidsplass

Fremtidens arbeidsplass

For en positiv opplevelse på arbeidsplassen

Arbeidsgivere ser etter måter å tiltrekke seg og beholde ansatte på, og det gjelder underleverandører også. En positiv opplevelse på arbeidsplassen bidrar til å oppnå dette målet. Dette er en reell bekymring for HR-direktører og administrerende direktører. Lokaler er for øyeblikket en fast kostnad, men hvis du gjør det til en variabel kostnad, kan du få til endringer i strategien på arbeidsplassen. Høyere nivåer av økonomisk revisjon øker interessen for å måle effektiviteten av bygningsmassen. 


Det er der bruksforvaltningen kommer inn i bildet: "følelsen av å være knyttet" til en organisasjon er en reell del av opplevelsen på arbeidsplassen og oppnås i økende grad utenfor bedriftens intranett og e-post. I dag utgjør dette den viktigste grunnen for en større interesse for den digitale retningen.

Hardware
Printere fra Konica Minolta

Ønsker du det siste innen produksjonsprintsystemer? Da har du funnet det! Konica Minoltas systemer for produksjonsprint og kontor er bransjeledende. Her finner du blant annet løsninger som gir revolusjonerende farge bildekvalitet og lynrask print. Velg også mellom mange komplekse alternativer for profesjonell etterbehandling. Du kan enkelt bygge opp printerparken med våre modeller. Du kan administrere digitalt innhold. Få toppmoderne måleinstrumenter. Eller utforsk enkelt annen programvare for å oppnå den optimale arbeidsflyten for ditt behov. Dette helt uavhengig av størrelsen på bedriften din og hva den spesialiserer seg på.

Digitale løsninger
Programvare fra Konica Minolta

Utforsk de utallige måtene programvaren fra Konica Minolta kan forbedre bedriften din. Vi løser utfordringene dine, og effektiviserer ulike arbeidsmetoder med vårt tilbud av programvareløsninger. Med dine behov i tankene utvikler vi programvare som oppfyller kravene til selv de mest krevende globale organisasjonene. Vårt utvalg av programvare gjør blant annet at du kan redusere kostnadene for utskrifter og kopier. I tillegg kan du ta i bruk avanserte sikkerhetsløsninger for å sikre at sensitive dokumenter ikke havner i feile hender, pluss mye mer.

IT-tjenester
Vi er her for deg

Våre erfarne support spesialister kan hjelpe deg å svare på spørsmål du måtte ha. De kan også vise deg hvordan du bruker produktene. Tjenestene våre har et servicesystem som er utviklet slik at du og bedriften skal få fullt utbytte av løsningene. Vi tilbyr en rekke ulike tjenester. Blant annet optimaliserte utskriftstjenester, implementering av maskinvare- og programvare, administrering av arbeidsflyt for redusert dokumentforbruk og smarte sikkerhetstjenester som beskytter bedriften din.

Fremtidens arbeidsplass

Fremtidens arbeidsplass

En god arbeidsplass trenger gode digitale løsninger

Konica Minolta tilbyr en samarbeidsplattform som lar deg automatisere og koordinere hele arbeidsplassen.


Og med programmer for romplanlegging kan du for eksempel gjøre møtene mer produktive selv før de begynner. Det er slutt på å lete etter et ledig rom, bare for å oppdage at det er blitt dobbeltbooket. Du kan til og med reservere visse rom basert på de spesifikke behovene i møtet. 


Med noen få museklikk kan du opprette, integrere, administrere og dele data mellom kollegaer og eksterne brukere som arbeider på ulike prosjekter. Fremtidens arbeidsplassløsninger og samarbeidsplattform gir deg alle verktøyene du trenger for å kombinere og synkronisere alle arbeidsplassens filer, data, kalender og kontaktinformasjon som er involvert på ett enkelt sted. På den måten blir ikke innhold og data bare søkbart og skalerbart, men også tilgjengelig på alle. Hvor som helst. Når som helst. 


For virkelig å få mest mulig ut av samarbeidsplattformen kan brukerne også opprette, dele, organisere og lagre dokumenter, trygt og effektivt i et sikkert skymiljø.

Skybasert møteromsadministrasjon

Skybasert møteromsadministrasjon

Virtuell omsorgsadministrasjon

Virtuell omsorgsadministrasjon

Virtuelle resepsjonister

Virtuelle resepsjonister

Besøksregistreringssystemer

Besøksregistreringssystemer

Enterprise Content Management-løsninger

Enterprise Content Management-løsninger

Robotikk for telenærvær

Robotikk for telenærvær

les mer om

les mer om

Alt begynner med en idé

Konica Minolta Ideation-plattformen gir brukerne et miljø der ideer kan deles, bearbeides, organiseres og vokse til noe større. Med Ideation-plattformen kan organisasjonene bruke sitt eget potensial til å støtte interne prosesser og kundefokusert vekst.Kontakt oss

Kontakt oss

Kanskje vi kan hjelpe deg og din bedrift med å skape en moderne arbeidsplass? Ta gjerne kontakt med oss her.

Send en melding

Send en melding

Ja, jeg ønsker å motta informasjon:*

om nåværende produkter og tjenester fra Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH og fra andre samarbeidspartnere innen gruppen, som er skreddersydd mine personlige interesser. Dine data blir behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.

Tekstfelt med * må fylles ut!

Få innsikt i de siste digitaliseringstrendene!

Job Wizards gir gode råd.
Les mer
Hvordan jobbe smartere?