Augmented Reality

Oppdag en verden av nye muligheter - med profesjonelle augmenterte løsninger

Bli med på en ny dimensjon av arbeidet


Den moderne arbeidsplassen har vært i rask endring de siste årene – rett foran øynene på oss. Selv om teknologien alltid eksisterer (både i dagliglivet og på arbeidsplassen), er det ikke alltid overfloden av informasjonen vi inntar blir presentert i riktig kontekst.

Ettersom at teknologien utvikler seg så raskt, dukker det stadig opp nye muligheter. Mangel på kontekst er bare ett av problemene som kan løses raskt og enkelt ved hjelp av moderne arbeidsmetoder – det er derfor augmenterte bedriftsløsninger har et potensial til å endre måten vi oppfatter virkeligheten "som et hele".

Augmented Reality

Augmented Reality

Gjør usynlige data synlige

Hos Konica Minolta er vi opptatt av å skape nye teknologier. Dette for å gi internasjonale bedrifter, nyoppstartede bedrifter, akademikere og partnerorganisasjoner det siste innen nyskapende løsninger. Vi ønsker at du drar nytte av den enorme erfaringen Konica Minolta har. Bruk Augmented Reality og gjør det til en del av hverdagen. Innfør Augmented Reality på arbeidsplassen din og integrer det i markedsføringskampanjer.

Konica Minolta arbeider sammen med ledende virksomheter innen AR-teknologi. Vi jobber hele tiden med å utvikle løsninger som skal løse problemer raskere, vise forretningsinnsikt tilpasset kunden og revolusjonere måten vi samhandler og fordøyer informasjon på. Resultatet av dette er en aa-portefølje av utvidede forretningsløsninger som lar deg se verden på en annen måte gjennom smartenheten din.


Mobil OCR sørger for gode skannemuligheter i mobilappen, slik at du kan dra nytte av augmented print. Den lar deg enkelt skanne emballasje, plakater og brosjyrer for å analysere data på nett. Den gjenkjenner håndskrift, skanner og oversetter tekst – i løpet av sekunder. Du kan også forberede de digitale markedsføringskampanjene. Bruke AR for å hjelpe deg med å navigere innendørs og utendørs og manipulere 3D-prototyper med kollegaer rundt om i verden. AR-teknologien byr på utrolige muligheter. Konica Minolta gjør dem virkelige.

Utvidet utskrift

Augmented print

Digitalisering

Digitalisering

Innendørs navigering

Innendørs navigering

Mobil OCR

Mobil OCR

Måleravleser

Måleravleser

Løsninger for dataintegrering

Løsninger for dataintegrering

Kontakt oss for mer informasjon

Kontakt oss for mer informasjon

Ta kontakt

Konica Minolta tilbyr AR-løsninger for virksomheter og utviklingsteam, slik at de kan dra nytte av dem og utvikle dem for egen bruk. Vi hører gjerne om deres behov og utfordringer. Vårt spesialiserte team vil gi deg den informasjonen du trenger for å ta de beslutningene som passer best for bedriften din. Kontakt oss og finn ut mer.

les mer om

les mer om

Send en melding

Send en melding

Ja, jeg ønsker å motta informasjon:*

om nåværende produkter og tjenester fra Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH og fra andre samarbeidspartnere innen gruppen, som er skreddersydd mine personlige interesser. Dine data blir behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.

Tekstfelt med * må fylles ut!

Få innsikt i de siste digitaliseringstrendene!

Job Wizards gir gode råd.
Les mer
Hvordan jobbe smartere?