Ta en titt bak kulissene

 

Hverdagen hos Konica Minolta


Konica Minolta knytter ikke bare de ansatte sammen i løpet av arbeidsdagen. Vi engasjerer oss også i ulike kulturelle aktiviteter og sportsaktiviteter som gir deg mange muligheter til å finne på felles aktiviteter med kolleger, ha det gøy etter jobb og slippe løs ny energi. I tillegg har vi ulike tilbud som forbedrer balansen mellom jobb og privatliv.

Deltakelse på Birken, Oslos Bratteste, Holmenkollstafetten mm

I Konica Minolta vet vi at sport og moro styrker felleskapet og stolthet til bedriften vi jobber i. Derfor deltar vi på ulike sportsarrangement ove rhele landet. Vi stiller med den formern vi har, og har det gøy og presterer uansett. 

Arrangementer

Hos oss arrangeres det kick off, julebord, sommerfester, events med forhandlere og med kunder. Bildet er fra sommerfest for medarbeidere på festivalen OverOslo, som ligger "et steinkast" fra vårt hovedkontor i Nydalen, Oslo.

Instagram og behind the scenes

Sjekk Konica Minolta Norge på Instagram og få et innblikk i hvordan det er å jobbe her.

Tilstedeværelse


 

 


Konica Minolta deltar regelmessig på en rekke messer og arrangementer og tilbyr alle som er interessert i selskapet vårt og produktene våre, mange muligheter til å få informasjon om temaene vi er opptatt av. Det er også en perfekt plattform for å komme i direkte kontakt med oss.