Bak kulissene hos Konica Minolta NorgeKonica Minolta knytter ikke bare de ansatte sammen i løpet av arbeidsdagen. Vi engasjerer oss også i ulike kulturelle aktiviteter og sportsaktiviteter som gir deg mange muligheter til å finne på felles aktiviteter med kolleger, ha det gøy etter jobb og slippe løs ny energi. I tillegg har vi ulike tilbud som forbedrer balansen mellom jobb og privatliv.


I Konica Minolta vet vi at sport og moro styrker felleskapet og stolthet til bedriften vi jobber i. Derfor deltar vi på ulike sportsarrangement over hele landet. Vi stiller med den formen vi har, og har det gøy og presterer uansett. 

 

Hos oss arrangeres det kick off, julebord, sommerfester, events med forhandlere og med kunder. Bildet er fra sommerfest for medarbeidere på festivalen OverOslo, som ligger "et steinkast" fra vårt hovedkontor i Nydalen, Oslo. 

Instagram

Lyst til å bli en del av Konica Minolta familien? Sjekk ut vår Instagram profil!


Ta en titt "behind the scenes" på vår Instagram profil. Her legger vi ut det som rører seg i bedriften vår, hva vi kan hjelpe våre kunder med, noen tips og råd, og ellers litt av hvert - stort og smått, viktig og trivielt. 

 

Vår Instagram
instagram Norge

 


 

 


Konica Minolta deltar regelmessig på en rekke messer og arrangementer og tilbyr alle som er interessert i selskapet vårt og produktene våre, mange muligheter til å få informasjon om temaene vi er opptatt av. Det er også en perfekt plattform for å komme i direkte kontakt med oss.