Jobb smart, sikkert og fleksibelt med digitale tjenester

Fremtidens digitale arbeidsplass

Fremtidens digitale arbeidsplass
Teknologi er en del av vårt DNA. Vår tekniske ekspertise hjelper deg med å håndtere overgangen til digital håndtering av dokumenter, data og informasjon. Med komplette IT løsninger på dine premisser og sikkerhet i høysetet, sikrer vi suksess på kontoret.
 


Digitaliser!

For å være konkurransedyktig er det viktig å effektivisere bedriftens interne og eksterne arbeidsprosesser, gjennom digitalisering. Ved å digitalisere dokumentene finner du enkelt og raskt frem til riktig dokumentasjon ved å blant annet "google" interne filer. Unngå at de ansatte kaster bort tid på manuell dokumentbehandling. Arbeidsprosessene kan gjøres mer effektive ved digitalisering. 

 

Skriv ut fra hvor som helst - når som helst!

Mange bedrifter bruker ikke mobil utskrift. Dette ønsker Konica Minolta å gjøre noe med. Å skrive ut fra mobilen eller nettbrettet gir deg mer tid til dine kjerneaktiviteter. Ideelt for kontormedarbeidere og folk som reiser mye i jobben, ikke jobber regelmessig på stedet eller jobber deltid fra et hjemmekontor. 
Bring Yor Own device (BYOD) en økende trend i bedrifter og gjør det mulig for ansatte å jobbe på enhetene de allerede er kjent og dermed mest produktive med. Da er det viktig å legge til rette for at man kan skrive ut fra disse nettbrettene og mobilene også.

 

Print- og datasikkerhet

Av alle virksomhetens aktiva er kanskje dataene de mest verdifulle – og mest sårbare. Hvordan kan du være sikker på at din bedrifts informasjon er trygg og sikret? Den senere tiden har nyhetene vært fulle av spørsmål rundt printsikkerhet, og hatt stor dekning av datatyveri og hacking, som potensielt kan forårsake skade på ulike virksomheters økonomi - spesielt gjennom brudd på GDPR-regulativet - og faren for at sensitive opplysninger og dokumenter havner på avveie.  

 

mer om

mer om

Vi hjelper deg med å skape fremtidens digitale arbeidsplass

Send oss en melding for å komme i gang

Ja, jeg ønsker å motta informasjon:

om nåværende produkter og tjenester fra Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH og fra andre samarbeidspartnere innen gruppen, som er skreddersydd mine personlige interesser. Dine data blir behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.

Tekstfelt med * må fylles ut!