Informasjonshåndtering for profesjonelle tjenester

Gi kundene dine en bedre opplevelse

Med dokumenter i orden, digitale prosesser på plass og kundedata sikret, kan du lettere vinne og beholde forretninger lettere.


Dine kunder har nye krav. De vil ha tilpassede produkter og tjenester. De vil ha informasjon på trykk 24/7. De vil ha et valg. For å vinne flere forretninger, må du kunne tilby alt dette til en konkurransedyktig pris. Det er utfordrende når dokumenter er over alt og prosesser som klientintroduksjon og saksbehandling er manuelle og langvarige.


Konica Minolta hjelper deg med dette ved å effektivt administrere kunde- og bedriftsinformasjon, automatisere forretningsprosesser og tilrettelegge for administrative oppgaver. Det vil frigjøre tid og ressurser, slik at du kan omdisponere tid til oppgaver med høy verdi, som å forbedre kundeopplevelsen. Vi vil gi deg alt dette med M-Files - intelligent informasjonshåndtering.

Vi hjelper regnskaps-, forretningsrådgivnings- og andre profesjonelle tjenesteselskaper med å administrere dokumenter og automatisere viktige forretningsprosesser.


 

Alle dokumenter på ett sted
 

Å ha det riktige miljøet for informasjonsadministrasjon kan utgjøre forskjellen mellom å gi kunden en eksepsjonell opplevelse eller å miste dem til en konkurrent. Konica Minolta med M-Files kan hjelpe ved å eliminere mange av hindringene som hindrer deg i å betjene kunden din best.

 

M-Files er det eneste tilgangspunktet der all informasjon kan organiseres, lagres trygt og få tilgang til når som helst, hvor som helst og med hvilken som helst enhet. Innhold fra alle forretningssystemene dine kobles sammen og vises i sammenheng i én visning. Du har én kopi av hvert dokument og alle med tillatelser kan få tilgang til det, aldri igjen vil du måtte lure på om du jobber med den nyeste versjonen.


 


Automatiser manuelle prosesser

Kunder har blitt vant til lavere priser, ettersom lav- eller til og med nullkostnadsprodukter og 24/7-tjenester er i ferd med å bli normen. For å møte deres forventninger blir du ofte bedt om å levere varen. Du må styrke de ansatte til å levere, men det er en utfordring når de bruker tid og energi på å finne ut hvor engasjementet står.  Hvor er avtalekontrakten? Hvor skal jeg sende det til godkjenning? er det noen allerede sendt dette til kunden?

 

Med M-Files er prosesser som kundeonboarding, saksbehandling, prosjektoverleveringer digitale. Dokumenter går automatisk gjennom de tildelte prosessene, og de personer som skal handle, vil få beskjed. Du kan bygge og redigere prosesser med noen få klikk selv og holde et øye med hvordan det fungere; hvor mange prosjekter går i stå, hvor mange kontrakter utløper neste måned. Feil og ventetider reduseres, og du kan tildele ressurser på nytt for å skalere bedriften.

 

Sikre kundedataene dine

 

Du håndterer mengder med konfidensiell kundeinformasjon, inkludert strategisk, salg og markedsføring, og personlig informasjon, og det er viktig å sikre denne informasjonen. Nå, som folk jobber fra alle steder, og dokumenter er spred overalt, føles det som en umulig oppgave å holde sensitiv informasjon sikker og be de ansatte å følge de riktige prosedyrene.

M-Files beskytter omdømmet ditt gjennom datakryptering og tilgangstillatelser. Du har full kontroll over, hvem som kan få tilgang til informasjon på ulike stadier av en prosess. Tilgangen endres også automatisk, så når folk forlater eller skifter inn i en ny rolle. Ved å spore, hva som skjer med dokumenter i alle stadier, gjør vi det mulig for deg å bevise at du følger de riktige prosessene. Når en kunde eller en tilsynsmyndighetene ber om bevis på hva som har skjedd, kan du gi nøyaktig informasjon med bare noen få klikk.

 

LAST NED M-FILES INFOGRAFIKK - INTERESSANT INFORMASJON OPPLYSNINGER

5 utfordringer i sektor for profesjonelle tjenester


Lær, hvordan du løser utfordringer gjennom intelligent informasjonshåndtering

Hvordan spare du halvparten av din arbeidsdag

Intelligent informasjonshåndtering gjør de mulig å spare halvparten av arbeidsdagen! Interessant statistikk over, hvor mye tid  vi bruker på å søke etter data.

TOPP10 fremtidige trusler mot bedrifter innenfor profesjonelle tjenester


Finn ut av 10 fremtidige trusler og hvordan informasjonshåndteringkan  løser dem.

Arbeid fra hvor som helst

 

Enten du jobber på kontoret, hjemme eller hos en kunde, gjør M-Files arbeidet ditt enkelt. Det spiller ingen rolle hvor dokumenter lagres, vi gir deg tilgang til informasjonen du trenger. Du har fortsatt behov for å kunne få godkjenninger, signaturer og holde styr på hva som skjer og når, utenfor kontoret. Vi gjør prosessene dine digitale, slik at manuelle oppgaver og fysiske overleveringer ikke lenger er nødvendig. Vi krypterer dataene dine, og takket være tillatelser kan du kontrollere tilgangen til dokumenter avhengig av rolle, gruppe, prosjekt, dokumenttype og andre kriterier som gir mening for din organisasjon.


 

Bestill en demo for å vite mer om M-Files og se den i aksjon

Ekspertene våre vil vise deg M-Files i aksjon og demonstrere hvordan den tilpasser seg og oppfyller de unike kravene til teamet og bedriften din.
Bestill en demo – det er den raskeste måten å finne ut om M-Files kan hjelpe deg og din organisasjon.

Kontakt oss i dag og opplev fordelene med intelligent informasjonshåndtering.


 

Bestill en demo

LÆR MER VED Å LAST NED M-FILES EBØKER

Hvorfor profesjonelle servicefirmaer bør droppe mapper og omfavne metadata


Ved å laste ned denne e-boken vil du lære: Hvorfor man skal administrere informasjon etter kontekst, og ikke etter sted.
Metadataens styrke.
Verdien av metadata for dine ansatte, drift og virksomhet

Bedre kundeservice og mer verdi for kundene og for din bedrift!

7 store problemer vi vet du har i bransjen for profesjonelle tjenester


I et forsøk på å forbli så konkurransedyktig som mulig, skal de profesjonelle servicefirmaer plassere kunden i sentrum av det de har å tilby. Du må lage nye produkter og tjenester, ja - men de må utformes for å generere like mye råverdi disse menneskenes liv som du kan.


Les mer om 7 problemer du kan møte og hvordan du løser dem med intelligent informasjonshåndtering.

 

2 viktige nøkkelord for å forbli konkurransedyktig for profesjonelle servicefirmaer

 

Verden har endret seg og vil fortsette å gjøre det, og det vil kundene dine også gjøre. For å være konkurransedyktige må profesjonelle servicer også endre seg.

Les hva som er de viktigste to måtene å endre på og hvordan du gjør det.

Du vil lære hvordan M-Files gjør det mulig for deg å bli konkurransedyktig!