Mainstream møteromsutstyr

Frigjør deg fra «kabelrotet» i konferanserommet

Trådløst presentasjonsteknologi for møterommet med Mainstream møteromsutstyr


Frigjør deg fra «kabelrotet» i konferanserommet med et trådløst bildeoverføringssystem.

Du er i et møte og skal presentere noe på storskjerm. Imidlertid har du en annen displaykontakt enn det som er tilgjengelig på møterommet. Du må bruke tid på å finne en adapter som passer til din maskin, og du mister verdifull møtetid.


Kjenner du deg igjen?

Konica Minolta tilbyr sine kunder en enkel, sikker og lett-å-bruke-løsning på dette problemet. MainStream er en uavhengig trådløs presentasjonsteknologi basert på en sikker nettleserforbindelse mellom Mainstream-terminalen og enheten det ønskes å presentere i fra. Systemet er svært enkelt å bruke og passer nær sagt til hvilken som helst enhet, som laptop og mobile enheter.Mainstream - Trådløs presentasjonsteknologi for møterommet

Blir du frustrert av kabelrot på dårlige møterom? Jobber du i en bedrift der møterommene hverken er "up to date" eller brukervennlige? Du er ikke alene.

Se film!

Se brosjyre for mer informasjon

Last ned brosjyre
MainStream brosjyre

Flere produkter til møterommet

Se mulighetene
meeting

Send en melding

Send en melding
Ja, jeg ønsker å motta informasjon:*

om nåværende produkter og tjenester fra Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH og fra andre samarbeidspartnere innen gruppen, som er skreddersydd mine personlige interesser. Dine data blir behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.

Tekstfelt med * må fylles ut!

Note - your current cookie settings will exclude you from receiving promotional updates via email! To allow those updates, update your cookie settings