Utstyr til videokonferanse

som er moderne, trådløst og brukervennlig

Har du huddlerom eller større møterom? Uansett type rom - Konica Minolta har utstyr til videokonferanse for alle virksomheter!


I dag møtes vi på små rom for raske møter og tettere samarbeid, eller på store møterom for større og kanskje viktigere møter. Uansett størrelse er det essensielle at teknologien for god samhandling er på plass og skaper en sømløs og uforstyrret opplevelse.

For å gjøre det enkelt for deg har vi laget noen pakker som et utgangspunkt, hvor utstyret i pakkene passer godt til små samarbeidsrom, også kalt huddlerom, til større møterom med opptil 10 deltagere. 
 

Pakkene er designet slik at de skal passe både til deg som ikke ønsker å bruke for mye av budsjettet på møteromsutstyr og deg som krever det ypperste av dagens teknologi. 
 

Du velger selv om du vil eie eller leie utstyret. Alt utstyret monteres og gjøres klart til bruk av Konica Minoltas egne montører. Dersom de ferdige pakkene ikke fungerer til ditt behov, skreddersyr vi en løsning for ditt møterom!

 

MainStream

Trådløs presentasjonsteknologi som fjerner kabelrot

FINN UT MER
mainstream cta img

Kjenner du deg igjen i dette?

Blir du frustrert av kabelrot på dårlige møterom? Jobber du i en bedrift der møterommene hverken er "up to date" eller brukervennlige? Du er ikke alene.

Se film!

Send en melding

Send en melding

Min bedrift trenger oppdatert utstyr til videokonferanse

Møteromsutstyr til alle virksomheter

Ja, jeg ønsker å motta informasjon:*

om nåværende produkter og tjenester fra Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH og fra andre samarbeidspartnere innen gruppen, som er skreddersydd mine personlige interesser. Dine data blir behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.

Tekstfelt med * må fylles ut!

Note - your current cookie settings will exclude you from receiving promotional updates via email! To allow those updates, update your cookie settings