WORKPLACE HUB CV

Adr: Konica Minolta, Maridalsveien 323, Oslo


Hei, mitt navn er Workplace Hub og jeg er en IT- medarbeider. I praksis er jeg en alt -i -ett IT-plattform, og jeg hjelper små- til mellomstore norske bedrifter med å håndtere deres daglige IT-utfordringer. Akkurat slik en IT-medarbeider gjør.

Litt om meg

Jeg består av flere verktøy som du kan bruke til å forbedre IT-administrasjonen. Jeg binder sammen maskinvare, programvare og tjenester  og kombinerer dermed administrasjon, samarbeid, teknologi og støtte i ett komplett IT-økosystem. Jeg er utviklet av Konica Minolta og sterke teknologipartnere som Hewlett Packard Enterprise, Sophos og Microsoft. Med fare for å skryte er jeg en liten IT-revolusjon.


Dette kan jeg bidra med

Jeg er flink til  å håndtere alle bedriftens  IT-oppgaver og utfordringer, slik at mine kolleger kan fokusere på andre ting.  Eks håndtere behandling eller konfigurering av program-varelisenser, overvåke kontraktsperioder, utvide lagring, integrere inkompatibel maskinvare og programvare, samt organisere sikkerhetskopier og databeskyttelse. Slik reduserer jeg IT-kostnader, IT-kompleksitet og risikoen for datainnbrudd i din bedrift. 


Mine egenskaper

Jeg er en stillfaren og pålitelig medarbeider, som aldri er syk. Jeg er svært arbeidsom, - kaffe- og røykepauser er ikke tingen for meg.  Sterke IT-kunnskaper og for å være en IT-medarbeider vil jeg si at jeg er over gjennomsnittelig serviceinnstilt og samarbeidsvillig ovenfor mine kolleger. 


Referanser

Jeg er fersk i gamet i Norge, men har allerede mye jobberfaring i andre nordiske og europeiske bedrifter. Ta gjerne kontakt med min nåværende leder Thomas.gronlie@konicaminolta.no/ 98229401

Send en melding

Send en melding

Jeg ser frem til å høre fra deg

Jeg kan være villig til å stille meg til disposisjon uten lønn i 6 mnd.

Ja, jeg ønsker å motta informasjon:

om nåværende produkter og tjenester fra Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH og fra andre samarbeidspartnere innen gruppen, som er skreddersydd mine personlige interesser. Dine data blir behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.

Tekstfelt med * må fylles ut!

Note - your current cookie settings will exclude you from receiving promotional updates via email! To allow those updates, update your cookie settings