Konica Minolta Strømmetjeneste

Se alle religiøse høytider fra stua.

Enkel og brukervennlig strømmetjeneste for trossamfunn


Med den globale uroen rundt det nåværende utbruddet av Corona-viruset (Covid-19) og de nødvendige sosiale tiltak så har mange religiøse samfunn funnet seg i en situasjon hvor de ikke lenger når ut til sin faste forsamling. Dette ønsker Konica Minolta å gjøre noe med.

Strømm gudstjenesten og andre viktige merkedager og høytider til ditt trossamfunn via Facebook, YouTube eller Twitch med strømmetjenester fra Konica Minolta. Tjenesten for alle trossamfunn gir dere en helt ny mulighet til å nå ut til alle de som nå ikke kan delta på arrangementer og viktige merkedager som gudstjeneste, messer, dåp eller begravelse.  Våre teknikere leverer og monterer alt utstyr dere trenger for å strømme, samt besørger den nødvendige opplæringen for å starte og stoppe strømmingen. 

Konica Minoltas grunnpakke inkluderer blant annet:

Konica Minoltas grunnpakke inkluderer blant annet:

• Høy kvalitets kamera med stativ for strømming, foto og video fra Sony
• Lydmikser
• Bærbar datamaskin til å sende med
• Konfigurering, opplæringsmateriell og montering.  
• Oppsett av løsning for donasjoner via Vipps og Paypal Send en melding

Send en melding

Kontakt Thomas Kristiansen mob: 93264507

Eller fyll ut skjema

Ja, jeg ønsker å motta informasjon:

om nåværende produkter og tjenester fra Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH og fra andre samarbeidspartnere innen gruppen, som er skreddersydd mine personlige interesser. Dine data blir behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.

Tekstfelt med * må fylles ut!

Note - your current cookie settings will exclude you from receiving promotional updates via email! To allow those updates, update your cookie settings  

IT-tjenester

En oversikt over våre IT-løsninger

Se hva vi kan hjelpe deg med her