Nettverk som en tjeneste

Alltid på nett. Sikkert på nett. Konstant tilgang på det du trenger av data. Dine nettverksbekymringer er historie med en komplett kostnadsforutsigbar løsning fra Konica Minolta. 

Alltid tilgang på dataene dine!


Med Nettverk som en tjeneste overlater du en av de mest krevende it-disipliner til oss. Nettverk er også noe alle bedrifter og medarbeidere er avhengige av og som krever optimalt vedlikehold og kostbar drift. Nå kan du en gang for alle overlate bekymringene som oppetid, sikkerhet, drift, overvåkning og kompleksitet til andre.

Aldri «krøll på linja»!

I Konica Minolta har vi egne nettverkseksperter med dyp praktisk kunnskap om nettverksarkitektur, etablering og drift. Vi sikrer maksimal oppetid på deres nettverk og tilpasser det etter bedriftens behov. Gjennom Konica Minoltas egen landsdekkende service organisasjon sikrer vi rask og effektiv etablering, sentral overvåkning av bedriftsnettverket og sikkerhetshendelser i sann tid.


Alltid sikker på nett

Angrep og trusler fra internett er et økende problem, og behovet for beskyttelse er det som er høyest på agendaen til IT sjefen. Å sikre seg mot angrep, og forbli sikker over tid krever høy kompetanse og forståelse for trusselbildet. La de profesjonelle håndtere nettverket og sikkerheten gjennom brannmur som en del av nettverkstjenesten. Konica Minolta inkluderer ferdig konfigurert og overvåket brannmur fra de største aktørene i markedet. Du sover bedre om natten med sikkert nettverk fra Konica Minolta.

se også

se også

flere sikkerhetsløsninger

flere sikkerhetsløsninger
serverkabinetter

IT-sikkerhet

Konica Minolta - Eksperter på sikkerhet!

Samhandling mellom mennesker, prosesser og teknologi er viktigere enn noensinne, og digitaliseringen hjelper oss til å bli mer produktive, reduserer kostnader og forbedrer kvaliteten på det vi leverer. Sammen med den teknologiske utviklingen kommer også andre viktige faktorer - sikkerhetstrusler. Risikoen for cyberangrep er større enn noen gang, og hvert år rammes mange norske bedrifter av uønsket nettkriminalitet. Det er derfor viktig å stille seg spørsmålet, er bedriften min godt nok sikret mot dagens trusselbilde? Er svaret tja, eller nja bør du kontakte oss omgående!

It-løsninger

It-løsninger


Hardware
hardware icon
Printere fra Konica Minolta

Vil du ha det ultimate innen digital printproduksjon? Da har du har funnet det! Konica Minoltas printere for produksjonsprint og kontor er bransjeledende. Printerne gir revolusjonerende bildekvalitet i farge og superrask print i svart/hvitt.

Digitale løsninger
software icon
Programvare

Utforsk de utallige måtene programvaren fra Konica Minolta kan forbedre bedriften din. Vi løser utfordringene dine, og effektiviserer ulike arbeidsmetoder med vårt tilbud av programvareløsninger.

IT-tjenester
service icon
It-løsninger

Vi tilbyr en rekke ulike løsninger. Dette inkluderer optimaliserte printløsninger, som implementering av maskinvare og programvare. I tillegg til administrering av arbeidsflyter for å redusere dokumentforbruket. Vi tilbyr også smarte sikkerhetstjenester som beskytter bedriften din.

Send oss gjerne en melding om du lurer på noe.

Send en melding

Send en melding

Ja, jeg ønsker å motta informasjon:*

om nåværende produkter og tjenester fra Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH og fra andre samarbeidspartnere innen gruppen, som er skreddersydd mine personlige interesser. Dine data blir behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.

Tekstfelt med * må fylles ut!

Hold deg oppdatert med de siste IT-løsningene!

Se mulighetene
it tjenester img