Nettverk som en tjeneste

Med Cisco Meraki

Alltid på nett. Sikkert på nett. Konstant tilgang på det du trenger av data. Dine nettverksbekymringer er historie med en komplett kostnadsforutsigbar løsning fra Konica Minolta. 


Med Nettverk som en tjeneste fra Cisco Meraki overlater du en av de mest krevende it-disipliner til oss. Nettverk er også noe alle bedrifter og medarbeidere er avhengige av og som krever optimalt vedlikehold og kostbar drift. Nå kan du en gang for alle overlate bekymringene som oppetid, sikkerhet, drift, overvåkning og kompleksitet til andre.

Aldri «krøll på linja»!

I Konica Minolta har vi egne nettverkseksperter med dyp praktisk kunnskap om nettverksarkitektur, etablering og drift. Vi sikrer maksimal oppetid på deres nettverk og tilpasser det etter bedriftens behov. Gjennom Konica Minoltas egen landsdekkende service organisasjon sikrer vi rask og effektiv etablering, sentral overvåkning av bedriftsnettverket og sikkerhetshendelser i sann tid.


Alltid sikker på nett

Angrep og trusler fra internett er et økende problem, og behovet for beskyttelse er det som er høyest på agendaen til IT sjefen. Å sikre seg mot angrep, og forbli sikker over tid krever høy kompetanse og forståelse for trusselbildet. La de profesjonelle håndtere nettverket og sikkerheten gjennom brannmur som en del av nettverkstjenesten. Konica Minolta inkluderer ferdig konfigurert og overvåket brannmur fra de største aktørene i markedet. Du sover bedre om natten med sikkert nettverk fra Konica Minolta.Hva er Cisco Meraki Network?


Basert på at nettverk er plattformen for alt som skal kobles sammen og grunnlaget for "Internet of Everything", har Cisco utviklet en skybasert løsning.

Løsningen kan skaleres enkelt og ukomplisert og utvide et nettverk etter dine behov.


Vedlikehold, drift og overvåking utføres via et brukervennlig styringsverktøy. Det sikrer tilgjengelighet til alle døgnets tider. Det frigjør også IT-avdelingen for mange utfordringer og ressurser som kan brukes på andre kjernevirksomhetsoppgaver.

Network as a service

Vi drifter og overvåker Coop's kunde-Wi-Fi i deres 1100 danske butikker. Se mer om hvordan vi gjør det i filmen.

Meraki Wifi VPN

Meraki Wifi VPN
Pass på sikkerheten i din bedrift i disse tider

Meraki Wifi VPN for hjemmekontor

Obs! Stadig flere opplever nå sikkerhetsutfordringer når så mange ansatte har hjemmekontor

Med den globale uroen over det nåværende utbruddet av Corona-viruset (Covid-19) og behovet for å holde personalet borte fra kontoret, har mange selskaper funnet seg i en situasjon med et større antall ansatte som jobber hjemmefra. Dette kan skape en del sikkerhetsutfordringer for norske bedrifter. Konica Minolta i samarbeid med Cisco Meraki kan nå tilby en sikker og kryptert løsning på sikkerhetsutfordringene ved hjemmekontor.

It-løsninger

It-løsninger


Hardware
hardware icon
Printere fra Konica Minolta

Vil du ha det ultimate innen digital printproduksjon? Da har du har funnet det! Konica Minoltas printere for produksjonsprint og kontor er bransjeledende. Printerne gir revolusjonerende bildekvalitet i farge og superrask print i svart/hvitt.

Digitale løsninger
software icon
Programvare

Utforsk de utallige måtene programvaren fra Konica Minolta kan forbedre bedriften din. Vi løser utfordringene dine, og effektiviserer ulike arbeidsmetoder med vårt tilbud av programvareløsninger.

IT-tjenester
service icon
It-løsninger

Vi tilbyr en rekke ulike løsninger. Dette inkluderer optimaliserte printløsninger, som implementering av maskinvare og programvare. I tillegg til administrering av arbeidsflyter for å redusere dokumentforbruket. Vi tilbyr også smarte sikkerhetstjenester som beskytter bedriften din.

Send oss gjerne en melding om du lurer på noe.

Send en melding

Send en melding

Ja jeg ønsker trådløs nettverk på den enkleste måten med en komplett løsning med Cisco Meraki.

Ja, jeg ønsker å motta informasjon:*

om nåværende produkter og tjenester fra Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH og fra andre samarbeidspartnere innen gruppen, som er skreddersydd mine personlige interesser. Dine data blir behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.

Tekstfelt med * må fylles ut!

Note - your current cookie settings will exclude you from receiving promotional updates via email! To allow those updates, update your cookie settings  

Hold deg oppdatert med de siste IT-løsningene!

Se mulighetene
it tjenester img