KM Bygg

Ditt komplette prosjekt i skyen


Er du prosjektleder på byggeplass? Et bygg- og anleggsprosjekt er ofte stort og noe uhåndterlig. Mange er involvert i et byggeprosjekt; kolleger, leverandører og samarbeidspartnere. Som entreprenør kan du kanskje oppleve å miste litt styringen både på kostnader og på prosjektgjennomføring. «Mange kokker, mye søl» som det heter. Med Konica Minoltas Entreprenørsky flytter vi hele prosjektet opp i skyen slik at du får kontroll på alt som skjer i prosjektet. Et luftslott tenker du? Nei, bare les videre!

Dette er KM Bygg:


Alltid oppdatert, sikker og stabil. Det betyr at vi sørger for nødvendige oppgraderinger, sikkerhet og backup fra anerkjente, sikre datasentre i Norge. 


  • Du får oversikt, styring og kontroll på prosjektet. Nyeste og oppdatert versjon av inntekter, kostnader, timelister, bilag, fakturaer mm er tilgjengelig for deg.
  • Du vil oppleve at samarbeidet med dine kollegaer flyter bedre. Det blir enklere å dele og holde hverandre oppdatert.
  • Du kan jobbe fra kontoret, ute på anlegg eller hjemmefra med full tilgang til alt du trenger. Perfekt for deg som driver med bygg- og anleggstjenester.


Ønsker du bedre kontroll og tilgjengelighet til det som skjer på byggeplassen?

se også

se også


Intelligent kamaerovervåkning

Vi er opptatt av sikkerhet, og vi har derfor som mål å tilby neste generasjon sikkerhetsløsninger for nettverk, basert på en kombinasjon av førsteklasses tjenester og proprietær teknologi fra Konica Minolta og MOBOTIX.

IT- produkter og tjenester

I små- og mellomstore bedrifter er ofte IT avdelingene overbelastet med oppgaver. Se hva våre løsninger kan hjelpe din bedrift med. Slik at du kan heller kan konsentrer deg om din bedrifts utvikling.

Send en melding

Send en melding

Ja, jeg ønsker å motta informasjon:*

om nåværende produkter og tjenester fra Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH og fra andre samarbeidspartnere innen gruppen, som er skreddersydd mine personlige interesser. Dine data blir behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.

Tekstfelt med * må fylles ut!

Note - your current cookie settings will exclude you from receiving promotional updates via email! To allow those updates, update your cookie settings