Video- og kameraovervåkning av et område

Mobotix videoovervåkning for område

Områdesikring som du kan stole på.


Er du sikker på at områdesikringen dekker behovene til bedriften din? Eller bruker du utdaterte metoder for kameraovervåking som utløser et behov for ytterligere infrastruktur og koster deg verdifull tid – uten å tilby en optimalisert, toppmoderne løsning?

Når det gjelder bedriftens sikkerhet, holder det ikke med halvhjertede tiltak lenger. Hvis du bruker et unøyaktig overvåkingssystem i lokalene dine, kan konsekvensene være katastrofale. Mange (om ikke alle) ressursene dine kan gå tapt som følge av innbrudd, hærverk, brann og andre uventede og potensielle katastrofer.


Derfor skal du aldri ta til takke med en annenrangs løsning. For bedriftens skyld trenger du et system med overvåkingskameraer, barrierer og sensorer som er utformet for å sikre utkantene av området rundt bygningen eller anlegget, og som er integrert i et større, altomfattende sikkerhetskonsept.


MOBOTIX tilbyr alt dette og mer. Dette pålitelige, effektive overvåkingssystemet er en intelligent, frittstående og brukervennlig IP-videoløsning som vil fungere pålitelig under alle værforhold. Systemet registrerer alle potensielle trusler, skiller mellom innbruddstyver og dyr som passerer området, og gir perfekt bildekvalitet også etter solnedgang.


MOBOTIX-overvåkingsløsninger tilbyr en rekke fordeler. Systemene forhindrer falske alarmer forårsaket av skiftende værforhold, og den robuste konstruksjonen gjør at de er perfekte for utendørsbruk. Løsningene gir skarpe, klare bilde og er tilvirket i Tyskland for å sikre høy kvalitet og teknisk pålitelighet.

Oppdag høy kroppstemperatur med kameraovervåkning

Mobotix tilbyr kameraovervåkning med varmesensor

Les mer
mobotix varmeteknologi

Områdesikring

Områdesikring

Alt fra én enkelt kilde

MOBOTIX-sikkerhetssystemet krever ingen ytterligere infrastruktur. Investering i kommersiell MOBOTIX-kameraovervåking betyr at du ikke trenger å tenke på separate støttesystemer, programvare eller en sentral server. 


MOBOTIX vil ikke bare spare deg for tid og energi, det er også et kostnadseffektivt, økonomisk gjennomsiktig valg som er langt mer pålitelig enn systemer med flere elementer. Alle prosesser – for eksempel hendelses- og alarmadministrasjon, opptak og bildebehandling – blir gjennomført lokalt inni overvåkingskameraet.

Hardware
hardware icon
Mye mer enn en standardløsning

MOBOTIX-kameraer kan brukes på en rekke områder og er anerkjent over hele verden for sin enestående pålitelighet Ett enkelt kamera kan diskré overvåke hele området, uten blindsoner.

Digitale løsninger
software icon
MOBOTIX Video Management System – alt fra én enkelt kilde

Video Management System (VMS) er en innebygd, intuitiv og fleksibel MOBOTIX-programvareløsning for videobehandling, videoanalyse og enhetskontroll. VMS krever ingen administrasjonsserver, og alt du trenger er innebygd, slik at du ikke trenger å tenke på at du må installere nye løsninger.

IT-tjenester
service icon
Den perfekte totalpakken

Vi følger deg gjennom hvert trinn i prosessen for å sikre at du drar nytte av det perfekte, altomfattende sikkerhetskonseptet. Vi starter med en detaljert konsultasjon, inkludert anleggsinspeksjon og -analyse, og finner en skreddersydd løsning som tar for seg bedriftens spesifikke behov, for å optimalisere og forbedre hele videoinfrastrukturen. Korrekt prosjektledelse vil inkludere profesjonell installasjon, etterfulgt av ekstern overvåkingstjeneste for å kontrollere IT-infrastrukturen og nettverksstatusen, samt vedlikehold for å sikre problemfri drift av videosikkerhetssystemet.

Video- og kameraovervåkning av et område

Video- og kameraovervåkning av et område

MOBOTIX har produsert intelligente, pålitelige IP-videosystemer av høy kvalitet siden 2000. Selskapets overvåkingskameraer er perfekt tilpasset for å dekke behovene til moderne bedrifter. Enheter som er utformet for utendørsbruk, er testet i temperaturer på mellom –30 °C og +60 °C. Dermed kan du være sikker på at lokalene dine er sikre til enhver tid, i all slags vær. MOBOTIX-overvåkingkameraene trenger ikke avkjøling eller oppvarming. De bruker ingen bevegelige deler, noe som gjør dem så godt som vedlikeholdsfrie og frittstående. Ettersom MOBOTIX-systemer for kameraovervåking lagrer alle nødvendige data, kan behandle oppløsningen selv og utløser alarmer automatisk, er det ikke behov for ekstra servere eller datamaskiner. 


Du kan også være trygg på at kameraene våre dekker hele området og gir skarpe bilder av høy kvalitet, uansett værforhold. MOBOTIX-kameraene bruker 6MP Moonlight-sensorer og termisk bildeteknologi. Dette gjør at de kan registrere mye mer enn det øyet ser, samt oppdage objekter i bevegelse under dårlige forhold og på lang avstand. 


Den banebrytende MOBOTIX-teknologien betyr også at du ikke trenger å velge en dyr, kompleks løsning for å få det beste i bransjen. MOBOTIX dekker store områder med bare en håndfull kameraer som ikke trenger regelmessig vedlikehold, automatiserer visse handlinger (for eksempel å utløse alarmer eller åpne porter til godkjente kjøretøy) og får strøm fra standard PoE som ikke trenger mer enn 4–5 watt. Hvis du skal sørge for at områdesikringen møter alle behovene til bedriften din, må du styre unna halvhjertede tiltak. 

Alarmen utløses automatisk

Alarmen utløses automatisk

Frittstående system

Frittstående system

Så godt som vedlikeholdsfritt

Så godt som vedlikeholdsfritt

Energieffektivt

Energieffektivt

Pålitelig under alle værforhold

Pålitelig under alle værforhold

Trenger ingen ytterligere infrastruktur

Trenger ingen ytterligere infrastruktur

Vikersund skiflygningsbakke valgte Mobotix som kameraovervåkningssystem

Se hva utfordringen var for Vikersund.

Les mer
kamera bakke
cyber security mobotix

Cyber Security Gold Award

Vi er stolte av å kunne tilby deg det ekspertene mener er den beste løsningen innen overvåkningsutstyr og sikkerhet: Mobotix overvåkningssystem er tildelt Cyber Security Gold Award!

serverkabinetter

IT-sikkerhet

Vi kan sikkerhet!

Konica Minolta - Eksperter på sikkerhet!

Samhandling mellom mennesker, prosesser og teknologi er viktigere enn noensinne, og digitaliseringen hjelper oss til å bli mer produktive, reduserer kostnader og forbedrer kvaliteten på det vi leverer. Sammen med den teknologiske utviklingen kommer også andre viktige faktorer - sikkerhetstrusler. Risikoen for cyberangrep er større enn noen gang, og hvert år rammes mange norske bedrifter av uønsket nettkriminalitet. Det er derfor viktig å stille seg spørsmålet, er bedriften min godt nok sikret mot dagens trusselbilde? Er svaret tja, eller nja bør du kontakte oss omgående!

Send en melding

Send en melding
Ja, jeg ønsker å motta informasjon:*

om nåværende produkter og tjenester fra Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH og fra andre samarbeidspartnere innen gruppen, som er skreddersydd mine personlige interesser. Dine data blir behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.

Tekstfelt med * må fylles ut!

Note - your current cookie settings will exclude you from receiving promotional updates via email! To allow those updates, update your cookie settings  

Kan vi få lov til det?

Meld deg på vårt nyhetsbrev
Vi vil gjerne sende deg tips og tilbud!