Video- og kameraovervåkning for industri

Overvåkingssystemer fra Mobotix

Kameraovervåkning til industrielle områder


Viktig infrastruktur – i form av maskiner, utstyr og materialer i bedriftens lokaler – trenger beskyttelse og ekstern overvåking som til enhver tid er både effektiv og kostnadseffektiv. Konica Minolta MOBOTIX-enheter – sikrer trygg drift samtidig som de beskytter fysiske eiendeler og data mot alle typer trusler.

Alle Konica Minoltas løsninger for viktig infrastruktur er aktivert med MOBOTIX-systemer gir temperaturmåling for å forbedre overvåkingen av maskiner i lokalene og administrasjons- og kontrollalternativene, og for å unngå betydelig skade på bedriften. De er robuste og vanntette for pålitelig og trygg utendørsbruk, og er tilvirket i Tyskland for å sikre høy kvalitet og maksimal pålitelighet.

Løsning

Løsning


Hardware
hardware icon
Mye mer enn en standardløsning

MOBOTIX-kameraer kan brukes på mange ulike måter i en moderne organisasjon, og er anerkjente for sin enestående pålitelighet. Kameraene gir det ultimate innen energieffektivitet og er utrolig nøyaktige: ett enkelt kamera kan overvåke et digert område på en diskré måte, uten blindsoner. MOBOTIX x6-kameraene gir H.264- og ONVIF-kompatibilitet, og med PoE (Strøm over Ethernet) har de et maksimalt strømforbruk på 8 W.

Digitale løsninger
software icon
VMS – alt fra én enkelt kilde

MOBOTIX Video Management System (VMS) er en intuitiv og fleksibel MOBOTIX-programvareløsning for videoadministrasjon, videoanalyse og enhetskontroll. Systemet krever ingen administrasjonsserver, og alt du trenger er innebygd, slik at du slipper å installere nye løsninger.

IT-tjenester
service icon
Den perfekte totalpakken

Vi følger deg på hvert trinn i prosessen og sørger for at blir tilbudt et altomfattende løsningskonsept som er skreddersydd til organisasjonen din. Vi starter med en detaljert konsultasjon – inkludert anleggsinspeksjon og -analyse – og adresserer de spesifikke behovene til bedriften, inkludert optimalisering og forbedring av hele videoinfrastrukturen. En korrekt løsning for prosjektledelse vil inkludere profesjonell installasjon etterfulgt av eksterne overvåkingstjenester som kontrollerer IT-infrastrukturen og nettverksstatusen, samt vedlikehold for å sikre problemfri drift av videosikkerhetssystemet.

Video- og kameraovervåkning for industri

Video- og kameraovervåkning for industri

Mobotix:

MOBOTIX-enheter tilbyr en komplett frittstående løsning som ikke krever noen ytterligere infrastruktur. Investering i denne typen kommersiell kameraovervåking betyr at du ikke trenger å tenke på separate støttesystemer, programvare eller en sentral server. Det vil ikke bare spare deg for tid og energi, det er også et kostnadseffektivt, økonomisk gjennomsiktig valg som er langt mer pålitelig enn systemer med flere elementer. Alle prosesser, for eksempel hendelses- og alarmadministrasjon, opptak og bildebehandling, blir håndtert og gjennomført inni overvåkingskameraet.


Bildene av høy kvalitet gjør det mulig å se detaljer, mens nyskapende bevegelsesregistrering viser deg hvor du skal se. 


MxActivity-sensoren skiller vind eller fugler i bevegelse fra mistenkelig aktivitet, noe som reduserer antallet falske alarmer med opp til 90 %. 

Komplett system

Komplett system

Ikke behov for sentrale servere

Ikke behov for sentrale servere

Skalerbar sikkerhetsløsning

Skalerbar sikkerhetsløsning

Toveis lydsystem

Toveis lydsystem

Bevegelsesregistrering

Bevegelsesregistrering

Automatisering

Automatisering

Sofistikerte analyser

Sofistikerte analyser

Oppdag høy kroppstemperatur med kameraovervåkning

Mobotix tilbyr kameraovervåkning med varmesensor

Les mer
mobotix varmeteknologi

Dette flerfunksjonelle, frittstående sikkerhetssystemet er det beste verktøyet for å beskytte viktig infrastruktur. 


MOBOTIX-overvåkingskameraene er svært intuitive og brukervennlige, men om nødvendig vil teamet vårt gi veiledning og vise deg hvordan du tilpasser systemet etter organisasjonens behov. 


Hvis du tror at bedriften eller organisasjon din kan dra nytte av en slik løsning, kan du klikke her for mer informasjon:

cyber security mobotix

Cyber Security Gold Award

Vi er stolte av å kunne tilby deg det ekspertene mener er den beste løsningen innen overvåkningsutstyr og sikkerhet: Mobotix overvåkningssystem er tildelt Cyber Security Gold Award!

serverkabinetter

IT-sikkerhet

Vi kan sikkerhet!

Konica Minolta - Eksperter på sikkerhet!

Samhandling mellom mennesker, prosesser og teknologi er viktigere enn noensinne, og digitaliseringen hjelper oss til å bli mer produktive, reduserer kostnader og forbedrer kvaliteten på det vi leverer. Sammen med den teknologiske utviklingen kommer også andre viktige faktorer - sikkerhetstrusler. Risikoen for cyberangrep er større enn noen gang, og hvert år rammes mange norske bedrifter av uønsket nettkriminalitet. Det er derfor viktig å stille seg spørsmålet, er bedriften min godt nok sikret mot dagens trusselbilde? Er svaret tja, eller nja bør du kontakte oss omgående!

Send en melding

Send en melding
Ja, jeg ønsker å motta informasjon:*

om nåværende produkter og tjenester fra Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH og fra andre samarbeidspartnere innen gruppen, som er skreddersydd mine personlige interesser. Dine data blir behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.

Tekstfelt med * må fylles ut!

Note - your current cookie settings will exclude you from receiving promotional updates via email! To allow those updates, update your cookie settings  

Kan vi få lov til det?

Meld deg på vårt nyhetsbrev
Vi vil gjerne sende deg tips og tilbud!