Video- og kameraovervåkningstjenste - vi tar ansvaret

Ekstern overvåkning fra Mobotix

En problemfri overvåking og administrasjon.


Bedrifter, særlig små og mellomstore, sliter ofte med å administrere hele IT-miljøet sitt siden det er altfor ressurskrevende. Hvis det gjøres på riktig måte, det kan også bli kostbart. Det trengs teknisk ekspertise og en egen avdeling for å oppfylle forskriftsmessige krav og sikkerhetskrav. Etter hvert som bedriften vokser, kan det bli vanskelig å administrere serverne, databasene, nettverksteknologien og arbeidsstasjonene, spesielt når du tar bedriftsmiljøet med i betraktningen.

Vanligvis ligger ikke problemet bare i ekstern overvåking og administrering, men også i tiden, ferdighetene og kunnskapen som trengs for å administrere bedriftsmiljøet på en effektiv måte.Hvorfor er overvåking og administrasjon viktig?

Bedriften din er avhengig av at servere, arbeidsstasjoner, nettverk og enheter fungerer feilfritt til enhver tid. Hvis noen av disse systemene svikter, kan det få store økonomiske konsekvenser – og da er ikke datatap tatt med. Det tar tid å holde øye med miljøet til enhver tid og strategisk fordele teknologiske ressurser, og den tiden har du sannsynligvis ikke. Men Konica Minolta har tid.Hvordan kan Konica Minolta hjelpe deg med å frigjøre verdifull tid for viktige oppgaver?


Har du vurdert å outsource overvåkingen og administrasjon av servere og nettverksinfrastruktur til en ekstern leverandør?
Ekspertene våre  her i Konica Minolta kan passe på de viktige aspektene i bedriftens infrastruktur og forbedre bedriftens resultater betraktelig. Våre erfarne og dyktige IT-eksperter kan distribuere en «ekstern overvåkingsagent» som gjør det mulig å proaktivt identifisere alle potensielle problemer, og deretter løse dem.


Vi kan hjelpe deg med å spare tid og fokusere på kjernevirksomheten, mens vi tar oss av de viktige bedriftssystemene.

Ekstern overvåking og administrasjon

Ekstern overvåking og administrasjon

Dine fordeler

Våre RMM-tjenester (eksterne overvåkings- og administrasjonstjenester) tilbyr sentralisert overvåking og administrering av hele systemet ditt, inkludert servermaskinvare, lagring, programmer fra Konica Minolta, operativsystemer og tilhørende nettverksinfrastruktur. Tjenesten er utviklet for å sikre at all infrastruktur du distribuerer, er hensiktsmessig og støtter driftskravene i bedriften din. Du trenger ikke å bekymre deg for å måtte oppdatere hele arbeidsplassen, dette administreres av Konica Minolta. Et eksempel på dette er at alle inkluderte Workplace Hub-komponenter overvåkes hele tiden – ett-trinns støtte for bedriften din. 


Konica Minolta bidrar til å øke påliteligheten til driften ved å proaktivt identifisere potensielle problemer før de oppstår. Komplekse, viktige eller tidkrevende oppgaver fjernes, slik at du kan fokusere på å utvikle bedriften. Oppnå maksimal produktivitet og minimer nedetid for systemet med Konica Minolta RMM. 

Hardware
hardware icon
Printere fra Konica Minolta

Ønsker du det siste innen produksjonsprintsystemer? Da har du funnet det! Konica Minoltas systemer for produksjonsprint og kontor er bransjeledende. Her finner du blant annet løsninger som gir revolusjonerende farge bildekvalitet og lynrask print. Velg også mellom mange komplekse alternativer for profesjonell etterbehandling. Du kan enkelt bygge opp printerparken med våre modeller. Du kan administrere digitalt innhold. Få toppmoderne måleinstrumenter. Eller utforsk enkelt annen programvare for å oppnå den optimale arbeidsflyten for ditt behov. Dette helt uavhengig av størrelsen på bedriften din og hva den spesialiserer seg på.

Digitale løsninger
software icon
Programvare fra Konica Minolta

Utforsk de utallige måtene programvaren fra Konica Minolta kan forbedre bedriften din. Vi løser utfordringene dine, og effektiviserer ulike arbeidsmetoder med vårt tilbud av programvareløsninger. Med dine behov i tankene utvikler vi programvare som oppfyller kravene til selv de mest krevende globale organisasjonene. Vårt utvalg av programvare gjør blant annet at du kan redusere kostnadene for utskrifter og kopier. I tillegg kan du ta i bruk avanserte sikkerhetsløsninger for å sikre at sensitive dokumenter ikke havner i feile hender, pluss mye mer.

IT-tjenester
service icon
Vi er her for deg

Våre erfarne support spesialister kan hjelpe deg å svare på spørsmål du måtte ha. De kan også vise deg hvordan du bruker produktene. Tjenestene våre har et servicesystem som er utviklet slik at du og bedriften skal få fullt utbytte av løsningene. Vi tilbyr en rekke ulike tjenester. Blant annet optimaliserte utskriftstjenester, implementering av maskinvare- og programvare, administrering av arbeidsflyt for redusert dokumentforbruk og smarte sikkerhetstjenester som beskytter bedriften din.

Video- og kameraovervåkningstjenste - vi tar ansvaret

Video- og kameraovervåkningstjenste - vi tar ansvaret

Oppnå større pålitelighet, høyere tilgjengelighet og lavere kostnader

RMS (ekstern administrasjonstjeneste) hjelper deg med å møte det stadig økende behovet for å administrere IT-infrastrukturen du trenger for å drive bedriften på en effektiv måte. 


Den eksterne overvåkingsagenten som støtter RMS-levering, vil bare samle inn nødvendige data, for eksempel informasjon relatert til systemene dine og ytelse, akkurat som med den eksterne overvåkingstjenesten. 


Vi opprettholder strenge administrative, fysiske og tekniske sikkerhetstiltak for å ivareta sikkerheten og konfidensialiteten, og datasentrene våre er sertifisert i henhold til det høyeste sikkerhetsnivået under Sarbanes-Oxley – uavhengig revidert til SAS70 type II. 


Informasjonen som samles inn på denne måten, er tilgjengelig via et dashbord, slik at vi kan oppfylle forpliktelsene våre knyttet til tjenester og teknisk støtte.

Periodiske server- og programspesifikke overvåkingstjenester

Periodiske server- og programspesifikke overvåkingstjenester

«Helsesjekk»-tjenester for server

«Helsesjekk»-tjenester for server

Tjenester for sikkerhetskopiering og antivirus

Tjenester for sikkerhetskopiering og antivirus

Sanntidsovervåking av servere og programmer

Sanntidsovervåking av servere og programmer

Administrasjonstjenester

Administrasjonstjenester

Proaktiv overvåking av infrastrukturen bidrar til å identifisere og løse potensielle problemer før de oppstår

Proaktiv overvåking av infrastrukturen bidrar til å identifisere og løse potensielle problemer før de oppstår

Støtte for interne ressurser gjør det mulig å spare tid og fokusere på kjernevirksomheten

Støtte for interne ressurser gjør det mulig å spare tid og fokusere på kjernevirksomheten

Valgfri problemløsning fra Konica Minoltas IT-støttefellesskap

Valgfri problemløsning fra Konica Minoltas IT-støttefellesskap

Gjennomgående revisjonsspor for identifiserte problemer og alle Konica Minolta-tilsyn

Gjennomgående revisjonsspor for identifiserte problemer og alle Konica Minolta-tilsyn

Forutsigbar tjenesteytelse og periodisk ytelsessynlighet

Forutsigbar tjenesteytelse og periodisk ytelsessynlighet

serverkabinetter

Rådgiving og tjenester innen IT-sikkerhet

Sikre dataene dine for å sikre virksomheten din

Sikkerhet fra A til Å

Risikoen for cyberangrep er større enn noen gang, og hvert år rammes mange norske bedrifter av uønsket nettkriminalitet. IT-miljøer blir mer komplekse hver dag. Ansatte som bruker usikre nettverk på hjemmekontor, har skapt nye sikkerhetsproblemer for bedrifter under Corona. Med mer komplekse IT-strukturer og digitalisering av informasjon og data overalt, blir bedrifter sterkere og mer effektive. Men også langt mer sårbare for cyberangrep som er i stand til å komme inn i systemene våre ved hjelp av et bredt spekter av nye og ukjente ruter. Så er selskapet ditt i fare?

Konica Minoltas eksterne overvåkings- og rapporteringsløsninger

Konica Minoltas eksterne overvåkings- og rapporteringsløsninger

Ta kontakt

Konica Minoltas løsninger for ekstern overvåking og rapportering er konfigurert for å passe til dine spesifikke forretningsbehov. Dette betyr at du trygt kan ta i bruk kritiske løsninger, og samtidig være trygg på at Konica Minolta administrerer infrastrukturen helt ned på programnivå. Kontakt oss i dag for å finne ut mer om våre eksterne overvåkings- og administrasjonsløsninger!

Send en melding

Send en melding
Ja, jeg ønsker å motta informasjon:*

om nåværende produkter og tjenester fra Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH og fra andre samarbeidspartnere innen gruppen, som er skreddersydd mine personlige interesser. Dine data blir behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.

Tekstfelt med * må fylles ut!

Note - your current cookie settings will exclude you from receiving promotional updates via email! To allow those updates, update your cookie settings