Digitalt styrerom

Løft styrearbeidet til nye høyder


Legg bort de gamle styrepermene. Gjør styrearbeidet digitalt, og oppnå høyere kvalitet og mer kontroll. Styrearbeidet er som oftest et tilleggs verv og kan til tider oppleves vanskelig å få klemt inn i den berømte «tidsklemma». Kvaliteten på styrearbeidet kan dermed variere ut i fra hvor hektisk du har det i livet. Med Konica Minoltas Styrerom i skyen blir styrearbeidet enklere og mindre tidskrevende. Dette er et digitalt styreverktøy hvor du har all informasjon og dokumentasjon i skyen. Tilgjengelig og oversiktlig for alle styremedlemmene.

6 grunner til hvorfor det er på tide å legge bort den gamle styrepermen: 


1. Samarbeidet flyter bedre. Det er enkelt å dele og følge opp oppgaver delegert mellom styremedlemmene. 


2. Oversikt og kontroll. All dokumentasjon og informasjon er tilgjengelig på ett sted.  

Fra leverandøravtaler, møtereferat til HMS-rutiner.  


3. Styremøter og styrearbeid stjeler mindre tid og ressurser. Du bruker langt mindre tid på å opprette saker, vedtak og sende ut referat. 


4. God følelse rundt styrearbeidet. Med dette digitale verktøyet er det enklere å gjør en god styrejobb! 


5. Jobb der du er, ikke der permen er. Du er fleksibel til å jobbe med styrearbeidet når du er på farten, fra hytta, på bussen.   


6. All informasjon er sikret og er lagret på datasentre i Norge. 

se også

se også

IT- produkter og tjenester

I små- og mellomstore bedrifter er ofte IT avdelingene overbelastet med oppgaver. Se hva våre løsninger kan hjelpe din bedrift med. Slik at du kan heller kan konsentrer deg om din bedrifts utvikling.

Send en melding

Send en melding

Ja, jeg ønsker å motta informasjon:*

om nåværende produkter og tjenester fra Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH og fra andre samarbeidspartnere innen gruppen, som er skreddersydd mine personlige interesser. Dine data blir behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.

Tekstfelt med * må fylles ut!