Alt-i-ett IT-plattform

Workplace Hub. Enklere IT til små- og mellomstore bedrifter.

Workplace Hub: Enklere IT


Workplace Hub er en IT- medarbeider. I praksis er det en alt-i -ett IT-plattform, som hjelper små- til mellomstore norske bedrifter med å håndtere deres daglige IT-utfordringer. Alt fra print til backup og sikkerhet. Si hei til din nye IT-medarbeider, si farvel til kostbar og komplisert IT!

Dette er topp 5 IT-utfordringer i små-til mellomstore bedrifter:


  1. Hardware virker ikke
  2. Admin trøbbel
  3. Utdatert software
  4. Manglende sikkerhet
  5. Server kræsjer


4 Fordeler med en IT-plattform


1. IT-kostnadene i bedriften reduseres. Konica Minolta leverer din nye IT medarbeider, med egen infrastruktur, til en brøkdel av det du betaler i dag. Du slipper uforutsette utgifter til IT infrastruktur og lisenser, får ett kontaktpunkt for alle IT henvendelser og kan benytte eksisterende IT ressurser på bedriftens kjernevirksomhet. Rimelig, forutsigbart, trygt og 100% stabil IT.


2. IT-kompleksiteten i bedriften reduseres. Workplace Hub binder sammen maskinvare, programvare og tjenester og kombinerer dermed administrasjon, samarbeid, teknologi og støtte i ett komplett IT-økosystem. Den fjerner barrierer og sørger for kompatibilitet mellom IT systemer- i bedriften. 


3. Risikoen for datainnbrudd minimeres. Workplace Hub organiserer sikkerhetskopier og hever databeskyttelsen slik at sensitiv informasjon aldri ender i feil hender og du kan sove godt om natten. 


4. Du og dine medarbeidere kan fokusere på det dere ønsker. Planlegge Julebord? Starte prosjektene du alltid har drømt om? Siden Workplace Hub tar seg av IT-oppgaver som å håndtere behandling eller konfigurering av programvarelisenser, overvåke kontraktsperioder, utvide lagring, integrere inkompatibel maskinvare og programvare, samt organisere sikkerhetskopier og databeskyttelse, er du fristilt til å gjøre mer av det du ønsker! 

Konica Minolta Workplace Hub: "Han nye på IT".

Få hele din IT-løsning på kun 1kvm. WorkPlace Hub er en IT-plattform som sørger for problemfri IT-infrastruktur til SMB'er. Den håndterer all IT fra print til backup og sikkerhet. Det er kort og godt IT på dine betingelser. Din IT blir sterkere og enklere. Høres det bra ut? Det er det.

Se brosjyre for mer informasjon

Last ned brosjyre
workplace hub brochure thumbnail

Vi mottar pris: "Outstanding Achievement in Innovation” for Workplace Hub

Buyers Lab uttalte dette om IT-plattformen Workplace Hub: “Det er ikke ofte det kommer et virkelig banebrytende produkt på markedet, men Konica Minoltas Workplace Hub er nettopp en slik innovasjon.

Digital dokumenthåndtering

Du mottar mengder av informasjon daglig. Dokumenter, filer, e-mail, online innhold, fakturaer og mye annet. Disse blir ofte lagret på forskjelliger steder og du finner ikke igjen viktig informasjon i dokumentjungelen. Dette fører til usikre og trege administrasjonsprosesser. Gode nyheter: Vi kan hjelpe deg å sette opp løsninger innen IT-struktur.


 


Intelligent kamaerovervåkning

Vi er opptatt av sikkerhet, og vi har derfor som mål å tilby neste generasjon sikkerhetsløsninger for nettverk, basert på en kombinasjon av førsteklasses tjenester og proprietær teknologi fra Konica Minolta og MOBOTIX.

Send en melding

Send en melding

Vil du ha en enklere IT-hverdag?

Ja, jeg ønsker å motta informasjon:

om nåværende produkter og tjenester fra Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH og fra andre samarbeidspartnere innen gruppen, som er skreddersydd mine personlige interesser. Dine data blir behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.

Tekstfelt med * må fylles ut!

Note - your current cookie settings will exclude you from receiving promotional updates via email! To allow those updates, update your cookie settings  

Kan vi få lov til det?

Meld deg på vårt nyhetsbrev
Vi vil gjerne sende deg tips og tilbud!