IT-plattform

Workplace Hub forenkler IT

Har du ofte IT-hodepine? Workplace Hub er en moderne IT-plattform som tar seg av alt av IT i bedriften din, og kan ta knekken på hvilken som helst migrene.


Raskt voksende IT-infrastruktur på arbeidsplassen. Gamle systemer møter ny programvare. Økt sikkerhetsrisiko. Ingen tid og interne ressurser for overvåking og vedlikehold av maskinvare, programvare og applikasjoner. Høres kjent ut?

Enklere IT


Som en liten eller mellomstor bedrift har du mye å jobbe med.  IT kan være den største aktivatoren for arbeidet ditt, men kan også bli den verste flaskehalsen for alle små bedrifter. Ofte endres IT for fort, og det er vanskelig å følge med kravene i moderne arbeidsmiljøer.

Noen bedrifter har heller ikke egen IT-avdelingen. Daglig leder (eller en annen dedikert medarbeider) har IT-ansvaret og disse oppgavene kan stjele mye tid.  Livet til en bedriftsleder er spennende, fylt med utfordring, suksess, men også ubehagelige overraskelser som dataproblemer. Men IT er stort sett ikke lederens nøkkeloppgave. Å signere en vedlikeholdskontrakt med en IT-tjenesteleverandør kan være et passende og kostnadseffektivt alternativ.


Topp 5 IT-utfordringer i små-til mellomstore bedrifter:


  1. Hardware virker ikke
  2. Admin trøbbel
  3. Utdatert software
  4. Manglende sikkerhet
  5. Server kræsjer


4 fordeler med en IT-plattform


1. IT-kostnadene i bedriften reduseres. Konica Minolta leverer din nye IT medarbeider, med egen infrastruktur, til en brøkdel av det du betaler i dag. Du slipper uforutsette utgifter til IT infrastruktur og lisenser, får ett kontaktpunkt for alle IT henvendelser og kan benytte eksisterende IT ressurser på bedriftens kjernevirksomhet. Rimelig, forutsigbart, trygt og 100% stabil IT.


2. IT-kompleksiteten i bedriften reduseres. Workplace Hub binder sammen maskinvare, programvare og tjenester og kombinerer dermed administrasjon, samarbeid, teknologi og støtte i ett komplett IT-økosystem. Den fjerner barrierer og sørger for kompatibilitet mellom IT systemer- i bedriften. 


3. Risikoen for datainnbrudd minimeres. Workplace Hub organiserer sikkerhetskopier og hever databeskyttelsen slik at sensitiv informasjon aldri ender i feil hender og du kan sove godt om natten. 


4. Du og dine medarbeidere kan fokusere på det dere ønsker. Planlegge Julebord? Starte prosjektene du alltid har drømt om? Siden Workplace Hub tar seg av IT-oppgaver som å håndtere behandling eller konfigurering av programvarelisenser, overvåke kontraktsperioder, utvide lagring, integrere inkompatibel maskinvare og programvare, samt organisere sikkerhetskopier og databeskyttelse, er du fristilt til å gjøre mer av det du ønsker! 
Alt er dekketNår teknologiens alder og begrensninger begynner å bli en begrensning for å levere gode produkter og tjenester, er det på tide å handle. Vi tar denne byrden fra deg, og tilbyr en helhetlig tjeneste med fordelene med utskrifts- og arbeidsflytløsninger samt administrerte tjenester. Fakturabehandling, utskriftsadministrasjon eller samarbeidsverktøy nødvendig? Alt er dekket. Workplace Hub integrerer IT og applikasjoner i en alt-i-ett-løsning, og holder den oppdatert når som helst.

Vil du ha en enklere IT-hverdag?