IT til hjemmekontor

IT-sikkerheten ivaretatt

Jobb effektivt hjemmefra med riktig og sikker IT.


Å jobbe hjemmefra har nærmest blitt den nye normalen, og mest sannsynlig kommer vi til å jobbe mye hjemme og mobilt fremover. Å jobbe hjemmefra skal være enkelt, datasikkert og effektivt. Da er det viktig å ha de riktige løsningene og verktøyene.

Å skape en effektiv arbeidshverdag og et hyggelig arbeidsmiljø selv om vi jobber hjemmefra, handler like mye om atferd og holdning som det handler om teknologi. Men tilgang til de riktige verktøyene er åpenbart viktig. Vi trenger mer enn noen gang effektive og fleksible løsninger som knytter oss sammen med kollegene og kundene våre. Her er noen nyttige produkter som kan være til hjelp i den nye hverdagen.

 

Nedenfor finner du en rekke muligheter og løsninger som understøtter og hjelper deg å gjøre hverdagen foran PC'en hjemme mer effektiv. Vi har dedikerte konsulenter, som med deres ekspertise og erfaring , kan hjelpe deg på veien. Nøl ikke med å ta kontakt.

 

Hele samfunnet vårt og alle norske bedrifter jobber i disse dager med å legge til rette for en helt ny arbeidshverdag med økt grad av hjemmekontor.  Nederst på denne siden får du gode råd til hvordan du kan jobbe effektivt og smart hjemmefra.

 

Og du.. Lykke til på hjemmekontoret!

 

 

Nytt samhandlingsverktøy

Si hei til Workplace GO! Den inkluderer verktøy for kommunikasjon, samarbeid og sosiale nettverk som Outlook, OneDrive for Business, Teams, Yammer, dokumentbiblioteker, PowerBI, Microsoft Dynamics, Skype, Youtube, Facebook og Twitter i ett og samme brukervennlige grensesnitt.

Til din nye samarbeidsplattform

Send en melding

Send en melding

Mine ansatte trenger et datasikkert og effektivt hjemmekontor

Kontakt meg gjerne

Ja, jeg ønsker å motta informasjon:

om nåværende produkter og tjenester fra Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH og fra andre samarbeidspartnere innen gruppen, som er skreddersydd mine personlige interesser. Dine data blir behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.

Tekstfelt med * må fylles ut!

Note - your current cookie settings will exclude you from receiving promotional updates via email! To allow those updates, update your cookie settings