bizhub Evolution – en fleksibel plattform for smarte bedriftsprosesser

bizhub Evolution

bizhub Evolution

Gjør den daglige dokumentadministrasjonen enklere


Papirarbeid er et av de minst populære, men uunngåelige, aspektene ved kontorarbeid. Endeløs skanning av dokumenter, print av filer på nytt, manuell oversetting og dokumentkonvertering er ikke bare kjedelige, repeterende aktiviteter, det er også noen av de mest tidkrevende kontoroppgavene vi har. Heldigvis tilbyr Konica Minolta en løsning som er både smart og enkel! 


Konica Minoltas smarte tjenester gjør jobben enklere enn du kunne ha forestilt deg, og gjør deg i stand til å administrere dokumenter mer effektivt enn noensinne, på en måte som ikke distraherer deg og dine ansatte i andre viktigere oppgaver. bizhub Evolution er endringen du trenger for å endre måten du håndterer daglige oppgaver på. Du trenger ikke å ta i bruk en rekke avanserte (men muligens unødvendige) løsninger. Med bizhub Evolution-plattformen betaler du bare for funksjonene du trenger, fra mobilenhetsadministrasjon til dokumentkonvertering, faks over IP med mer.


bizhub Evolution gjør mer enn bare å øke produktiviteten til teamet ditt. Ved å velge en smart bedriftsløsning kommer de ansatte ikke bare til å forkorte tiden de bruker på kjedelige, enkle og repeterende oppgaver, som ofte forhindrer dem i å oppnå bedriftsmålene. De kan også unngå slike problemer i sin helhet. Takket være denne plattformen blir dokumentadministrasjonen langt mer automatisert, slik at dine ansatte kan fokusere på de (langt mer viktige) bedriftsmålene som virkelig kommer bedriften til gode. 


Smarte og effektive bedriftsprosesser

Smarte og effektive bedriftsprosesser

Med bizhub Evolution kan du arbeide smartere, ikke hardere. bizhub Evolution er en enkel måte å forbedre og modernisere arbeidsflyten på. Du kan også raskt og enkelt koble enheten din til nettskytjenester som Dropbox, Microsoft OneDrive og Google Drive. 


Du får tilgang til nettskyplattformen på en datamaskin, bærbar datamaskin, smarttelefon, et nettbrett eller en annen bizhub-enhet som er koblet til bizhub Evolution. Du kan lagre filene dine i en nettskybasert lagringstjeneste, laste opp og ned filer og konvertere dem til Word-, Excel- eller PDF-format. Du kan raskt og enkelt kopiere, fakse, printe og skanne dokumenter og deretter gjøre dem mer tilgjengelige ved å oversette tekster på andre språk til morsmålet ditt eller konvertere dem til tale. Hvis du har små markedsføringsteam, kan du til og med starte din egen automatiseringsprosess for markedsføring med en egen tjeneste. 


Det beste ved dette er at du ikke trenger å bestemme deg med en gang eller binde deg til ubehagelig lange lisensavtaler. Med bizhub Evolution-plattformen kan du prøve ut gratis prøveversjoner med en gang. Dette sikrer at programvaren du til slutt går for, er akkurat den bedriften din trenger for å vokse – intet mer, intet mindre. Du betaler kun for funksjonene du ønsker, og du trenger ikke å investere i kostbar infrastruktur. Gå til bizhub Evolution-plattformen i dag for å sjekke ut de mange forskjellige måtene Konica Minolta kan revolusjonere den daglige arbeidsrutinen din på.

Vil du vite mer om bizhub evolution?

Vil du vite mer om bizhub evolution?

Send oss en melding

Ja, jeg ønsker å motta informasjon:*

om nåværende produkter og tjenester fra Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH og fra andre samarbeidspartnere innen gruppen, som er skreddersydd mine personlige interesser. Dine data blir behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.

Tekstfelt med * må fylles ut!