Jobb mobilt

Hvordan gjøre det mulig å arbeide fra "hvor som helst"?

Vi har tjenestene og produktene som sørger for en fleksibel og mobil hverdag!


Det er hva du gjør, ikke hvor du er som betyr noe. I dag blir arbeid stadig mer mobilt etter hvert som det blir mindre behov for fysisk tilstedeværelse på kontoret.


Fleksible og mobile bedrifter får et konkurransefortrinn ved å være tilpasningsdyktige og tilgjengelige. Slik at man har muligheten til å jobbe når det passer og hvor som helst. Vi har mange produkter og tjenester som sørger for at du kan jobbe mobilt. 


{"Name":"","JobDescription":"","Statement":"«Konica Minoltas løsninger og tjenester fremmer fleksible og mobile måter å arbeide og samarbeide på.»","VideoUrl":"","ImageUrl":"","ImageTitle":"","HasVideo":false,"HasImage":false,"Url":null,"CodeName":"remote_work_quote"}


bizhub Remote Access - Fjernstyr printeren din!

Med Konica Minoltas gratis app “bizhub Remote Access” kan brukere fjernstyre printeren sin fra en Apple/Android-smarttelefonen eller nettbrett.

Appen lar brukeren styre displayet som om du sto ved printeren og du får tilgang til de fleste funksjoner gjennom telefonen eller nettbrettet.

bizhub Remote Access kan enkelt lastes ned i Google Play Store eller Apples App Store og er tilgjengelig for alle Apple- og Android-enheter, og  ideell for personer med bevegelseshemming, eller dersom du ikke ønsker fysisk kontakt med printerens panel.

For å kunne benytte appen må telefon/nettbrett ha kommunikasjon med printeren over samme nettverk.


Jobb mobilt

Jobb mobilt

Gi bedriften fordelene ved mobilt arbeid:


Vær en ettertraktet arbeidsgiver, skap et arbeidsmiljø som bidrar til større kreativitet og frihet, og tiltrekk flere talenter

Få et konkurransefortrinn ved å være mer tilpasningsdyktig, tilgjengelig og ha mobiliteten til å jobbe når og hvor som helst

IT- produkter og tjenester

I små- og mellomstore bedrifter er ofte IT avdelingene overbelastet med oppgaver. Se hva våre løsninger kan hjelpe din bedrift med. Slik at du kan heller kan konsentrer deg om din bedrifts utvikling.

Send en melding

Send en melding

Ja, jeg ønsker å motta informasjon:*

om nåværende produkter og tjenester fra Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH og fra andre samarbeidspartnere innen gruppen, som er skreddersydd mine personlige interesser. Dine data blir behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.

Tekstfelt med * må fylles ut!