Meraki Wifi VPN for hjemmekontor

Obs! Stadig flere opplever nå sikkerhetsutfordringer når så mange ansatte har hjemmekontor

Meraki wifi VPN: En sikker og kryptert løsning for sikkerhetsutfordringene på hjemmekontoret ditt


Med den globale uroen over det nåværende utbruddet av Corona-viruset (Covid-19) og behovet for å holde personalet borte fra kontoret, har mange selskaper funnet seg i en situasjon med et større antall ansatte som jobber hjemmefra. Dette kan skape en del sikkerhetsutfordringer for norske bedrifter. Konica Minolta i samarbeid med Cisco Meraki kan nå tilby en sikker og kryptert løsning på sikkerhetsutfordringene ved hjemmekontor.

Sikring av bedriftsutstyr og data fra uvedkommende utenfor arbeidsplassen og samtidig tilby de ansatte fleksibilitet i hverdagen har alltid vært en utfordring for selv de mest kompetente IT-avdelingene. Ansatte kobler sine maskiner på private trådløse nettverk som har en mye lavere sikkerhetsarkitektur enn bedriftens nettverk og har ofte full tilgang til bedriftens data.

Konica Minolta i samarbeid med Cisco Meraki kan nå tilby en sikker og kryptert løsning på disse utfordringene:
Med Cisco Meraki sine unike skyadministrerte aksesspunkt kan dine ansatte nå få full tilgang til bedriftens ressurser fra sitt eget hjem.

Med VPN tilkobling innebygget i det trådløse nettverket så kan du som bedriftseier eller  IT-ansvarlig sove trygt om natten, vel vitende om at deres brukere jobber via kryptert og monitorert nettverk inn til bedriftens brannmur*.

Hjemmekontor har aldri vært tryggere!

*Tjenesten forutsetter at bedriften har en Cisco Meraki Brannmur (549,- mnd) 

Meraki Wifi VPN for hjemmekontor

Meraki Wifi VPN for hjemmekontor

Cisco Meraki Cloud Managed Aksesspunkt

299,- pr. mnd inkl. 45 min konfigurering pr. aksesspunkt

IT-tjenester som forenkler

IT blir enklere med de rette verktøy og produktene. Vi tilbyr et komplett utvalg av IT-tjenester som forenkler arbeidsdagen i norske bedrifter. Våre eksperter står klare til å hjelpe deg. 

Se vårt utvalg av IT her
Konica Minolta O365 pakker for kontoret

Send en melding

Send en melding

Jeg vil trygge sikkerheten i bedriften

Jeg ønsker å vite mer om dette

Ja, jeg ønsker å motta informasjon:

om nåværende produkter og tjenester fra Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH og fra andre samarbeidspartnere innen gruppen, som er skreddersydd mine personlige interesser. Dine data blir behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.

Tekstfelt med * må fylles ut!

Note - your current cookie settings will exclude you from receiving promotional updates via email! To allow those updates, update your cookie settings  

Gratis og uforpliktende påmelding

Ta en titt her & meld deg på
Spennende og aktuelle webinarer