KM Bygg

Ditt komplette prosjekt i skyen


Er du prosjektleder på byggeplass? Et bygg- og anleggsprosjekt er ofte stort og noe uhåndterlig. Mange er involvert i et byggeprosjekt; kolleger, leverandører og samarbeidspartnere. Som entreprenør kan du kanskje oppleve å miste litt styringen både på kostnader og på prosjektgjennomføring. «Mange kokker, mye søl» som det heter. Med Konica Minoltas Entreprenørsky flytter vi hele prosjektet opp i skyen slik at du får kontroll på alt som skjer i prosjektet. Et luftslott tenker du? Nei, bare les videre!

Dette er KM Bygg:


Alltid oppdatert, sikker og stabil. Det betyr at vi sørger for nødvendige oppgraderinger, sikkerhet og backup fra anerkjente, sikre datasentre i Norge. 


  • Du får oversikt, styring og kontroll på prosjektet. Nyeste og oppdatert versjon av inntekter, kostnader, timelister, bilag, fakturaer mm er tilgjengelig for deg.
  • Du vil oppleve at samarbeidet med dine kollegaer flyter bedre. Det blir enklere å dele og holde hverandre oppdatert.
  • Du kan jobbe fra kontoret, ute på anlegg eller hjemmefra med full tilgang til alt du trenger. Perfekt for deg som driver med bygg- og anleggstjenester.


Ønsker du bedre kontroll og tilgjengelighet til det som skjer på byggeplassen?

se også

se også

Send en melding

Send en melding

Ja, jeg ønsker å motta informasjon:*

om nåværende produkter og tjenester fra Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH og fra andre samarbeidspartnere innen gruppen, som er skreddersydd mine personlige interesser. Dine data blir behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.

Tekstfelt med * må fylles ut!