Sikkerhetskopibehandling

Trenger du pålitelig behandling av sikkerhetskopier?

Du kan stole på at gjenopprettingssystemene våre jobber hele døgnet for å sikkerhetskopiere og beskytte dataene dine


Vår kostnadseffektive sikkerhetskopibehandling tar seg av alle dine behov for datalagring og -sikkerhet. Vi sørger for at databasen din og filene dine er beskyttet, og optimaliserer programvarekonfigurasjonen hvis, og når, det er nødvendig.

Du er i trygge hender med vår ultrasikre sikkerhetskopitjeneste – en del av våre administrerte IT-tjenester. Den inkluderer lagring av serverdata og administrasjon, støtte og daglig håndtering av sikkerhetskopisystemer for arbeidsplasser.


Vi leverer også viktige tjenester og løsninger som er utviklet for å støtte opp under administrasjonsinitiativene dine for datalivssykluser, inkludert nødgjenoppretting og databeskyttelse. Konica Minoltas eksterne behandlingstjenester for sikkerhetskopiering bruker en strukturert tilnærming, som gjør at plattformen kan gjenopprettes raskt og enkelt ved alle typer systemfeil og datainnbrudd.


Den svært stabile tjenesten er skreddersydd for små, mellomstore og store organisasjoner, og kan leveres som en versjon på stedet, nettskyversjon eller hybridversjon. Den inkluderer et bredt utvalg av tekniske alternativer – fra NetApp til Veeam, SolarWinds og mer – og er skalerbar, slik at du bare betaler for det du faktisk trenger.

flere sikkerhetsløsninger

flere sikkerhetsløsninger
serverkabinetter

IT-sikkerhet

Konica Minolta - Eksperter på sikkerhet!

Samhandling mellom mennesker, prosesser og teknologi er viktigere enn noensinne, og digitaliseringen hjelper oss til å bli mer produktive, reduserer kostnader og forbedrer kvaliteten på det vi leverer. Sammen med den teknologiske utviklingen kommer også andre viktige faktorer - sikkerhetstrusler. Risikoen for cyberangrep er større enn noen gang, og hvert år rammes mange norske bedrifter av uønsket nettkriminalitet. Det er derfor viktig å stille seg spørsmålet, er bedriften min godt nok sikret mot dagens trusselbilde? Er svaret tja, eller nja bør du kontakte oss omgående!

It-løsninger

It-løsninger


Hardware
Printere fra Konica Minolta

Vil du ha det ultimate innen digital printproduksjon? Da har du har funnet det! Konica Minoltas printere for produksjonsprint og kontor er bransjeledende. Printerne gir revolusjonerende bildekvalitet i farge og superrask print i svart/hvitt.

Digitale løsninger
Programvare

Utforsk de utallige måtene programvaren fra Konica Minolta kan forbedre bedriften din. Vi løser utfordringene dine, og effektiviserer ulike arbeidsmetoder med vårt tilbud av programvareløsninger.

IT-tjenester
It-løsninger

Vi tilbyr en rekke ulike løsninger. Dette inkluderer optimaliserte printløsninger, som implementering av maskinvare og programvare. I tillegg til administrering av arbeidsflyter for å redusere dokumentforbruket. Vi tilbyr også smarte sikkerhetstjenester som beskytter bedriften din.

Send en melding

Send en melding

Ja, jeg ønsker å motta informasjon:*

om nåværende produkter og tjenester fra Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH og fra andre samarbeidspartnere innen gruppen, som er skreddersydd mine personlige interesser. Dine data blir behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.

Tekstfelt med * må fylles ut!

Få innsikt i de siste digitaliseringstrendene!

Job Wizards gir gode råd.
Les mer
Hvordan jobbe smartere?