Bærbar teknologi

Utvid potensialet ditt med bærbar teknologi

Bærbare enheter


Ved å måle resultatene kan bedrifter finne løsningene på hva som kan få virksomheten til å blomstre. De kan også oppdage hva som begrenser suksessen, og se hva som krever en forbedring.

En av de vanligste bekymringene for arbeidsgivere er personaleffektivitet og tiden som trengs for å fullføre en oppgave. Enten det er snakk om en liten oppgave, en tilsynelatende ubetydelig aktivitet, fullføring av et prosjektdesign eller det å løse en akutt maskinfeil. Én ting er sikkert: Jo mer tid du bruker på en oppgave, og jo mindre effektive de ansatte er, desto høyere er kostnadene.

Bærbar teknologi

Bærbar teknologi

En ny verden av informasjon – rett for øynene dine

Bruk bærbar teknologi til din fordel. Bekymrer du deg for høye opplæringskostnader? Har du begrensede muligheter for sporing av produktivitet? Er det vanskelig å finne dyktige industrimedarbeidere? Er de ansatte ineffektive? Det er mye man kan spørre seg. Med bærbare enheter kan du hjelpe teamet ditt med å oppnå merkbare forbedringer.


AIRe smartbriller, andre digitale enheter og teknologier lar ansatte verden rundt dele kunnskapen sin umiddelbart. Bilde og lyd blir direkte overført, og informasjon blant de ansatte blir umiddelbart overført på tvers av kontinenter. Dette sørger for at de enkelt forstår hverandre når de deler ideer, dokumentasjon og innsikt. Slipp løs de ansattes kreativitet ved å la dem kommunisere og visualisere ideene sine. Samtidig reduserer du uproduktiv nedetid og vedlikeholdskostnader. 


Bedriften din krever godt kvalifisert personell for en kontinuerlig utvikling og vekst. Ved å tilby opplæringsseminarer med mobile enheter kan du løse problemer med erfarne spesialister og samtidig kutte opplæringskostnadene. Arbeid utenfor kontoret er heller ikke lenger en hindring, ettersom de ansatte kan delta på opplæringsseminarer uavhengig av sted.


Dette gjør det mulig for de ansatte å gjøre langt mer enn før. Ved å skape og administrere innhold, og samtidig styrke digital informasjonsbehandling. Det endrer også måten de ansatte oppfatter arbeidsplassen, da det hjelper dem med å nå målene deres på en effektiv og intuitiv måte. 

Høyere standard for kvalitetskontroll

Høyere standard for kvalitetskontroll

Mindre rom for menneskelige feil

Mindre rom for menneskelige feil

Redusert nedetid

Redusert nedetid

Deling i sanntid

Deling i sanntid

Bedre opplæringsmiljø

Bedre opplæringsmiljø

les mer om

les mer om

Send en melding

Send en melding

Ja, jeg ønsker å motta informasjon:

om nåværende produkter og tjenester fra Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH og fra andre samarbeidspartnere innen gruppen, som er skreddersydd mine personlige interesser. Dine data blir behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.

Tekstfelt med * må fylles ut!