Konica Minolta tilbyr en digital arbeidsplass ved å koble sammen mennesker, områder og teknologi


Vi hjelper organisasjoner med å ta kontroll og administrere IT og data, og skape fremtidens digitale arbeidsplass.
Arbeid er ikke lenger et sted du går til, men er noe du gjør – når som helst, hvor som helst, og på hvilken som helst enhet.
Vi kobler sammen mennesker, steder og teknologi for å gjøre organisasjonen i stand til å fokusere på egen forretning.
Digital transformasjon hjelper organisasjoner til å være konkurransedyktige, produktive, og holder bedriftens dyktige medarbeidere effektive og motiverte.
Vi vil administrere dine IT-problemer, så kan du administrere virksomheten din.

 


Vi er din pålitelige IT-forretningspartner når du vurderer å gå fra papir til digitale dokumenter, utvikle digitale arbeidsflyter, administrere virksomheten med kunnskap, flytte fra på-stedet-administrasjon til skyløsninger, styrke arbeidsmiljøet med digitale samarbeidsverktøy og sikre den digitale arbeidsplassen din for å utvikle virksomheten.

 

Konica Minolta som din IT-forretningspartner – vi driver med IT, du driver virksomheten

Når vi driver med IT for deg, kan du fokusere på å utvikle bedriften din. Vi bruker veiledningen vår til å finne utfordringer i organisasjonen din, hvilken retning du vil bevege deg i og hva du vil oppnå. Vi har løsninger og tjenester for bedriften din – for IT-infrastruktur, informasjonshåndtering, dataanalyse, video-overvåking og kontorutskriftsløsninger. Alt kan styres i skyen.

Med vår hjelp kan du arbeide mobilt, samarbeide internt og eksternt, administrere alle dokumenter mer effektivt og automatisere arbeidsflytene og bedriftsprosessene på en sikker og bærekraftig digital arbeidsplass.

 

Bestill en gratis ubetinget vurdering for bedriftens IT-status

Vi vet at endringer i arbeidsmiljøet og kontroll av dataene våre kan øke IT-utfordringene.
Vi ønsker å hjelpe deg med å komme i gang – på et 1–2 timers møte vil vi kartlegge IT-statusen din. 

Du får en rapport om dine kritiske IT-sikkerhetshull uten kostnader.

Bestill en gratis IT-vurdering

Skyen er nøkkelen til vellykket virksomhet

Har du en skystrategi i orden? Er du klar over alle fordelene bedriften din kan dra nytte av med skyen? Skyen gir deg fleksibilitet og skalerbarhet, noe som muliggjør produktiv virksomhet. Vi kan hjelpe deg med skystrategien eller implementere løsningene du mangler. Ingen skjulte kostnader – du betaler kun for ressursene du bruker.

Ansatte kan arbeide mobilt, når som helst, hvor som helst, med hvilken som helst enhet. De har tilgang til bedriftsprogrammer, dokumenter, informasjon og arbeidsflyter og de kan samarbeide med kolleger, kunder og forretningspartnere. Alt er sikkert og infrastrukturen er alltid oppdatert.

 

Velkommen til en intelligent tilkoblet arbeidsplass

Når IT fungerer som det skal, har du selvtilliten til å drive virksomheten din slik du ønsker. Fleksibilitet til å arbeide slik du vil, når du vil. Og verktøy som tøyer produktiviteten til å møte behov – trygt og godt med den sikre arbeidsplassen din. Når du har en partner som skreddersyr helhetlige løsninger for den digitale arbeidsplassen, kan du skalere med trygghet og selvsikkerhet. ​ Når IT fungerer, BRUK DET. ​

Vi gir bedriften din fordeler


En intelligent tilkoblet arbeidsplass forandrer alt for bedriften din.
Den forandrer hvordan du og teamene dine arbeider, både individuelt og i samarbeid, og tilbyr en rekke fordeler, inkludert bedre: ​

Mobilitet​Ansatte kan arbeide sikkert hvor som helst, når som helst, fra hvilken som helst enhet

Skalerbarhet​Utvid arbeidsplassen i takt med utviklingen til bedriften din

ProduktivitetVed å automatisere prosesser og ved å gjøre det enklere for folk å få tilgang til det de trenger kan de få jobben gjort bedre og raskere​

6 gode grunner til at Konica Minolta er din ideelle samarbeidspartner

 
Vi er her for deg som din IT-forretningspartner. Ekspertene våre er villige til å hjelpe organisasjonen din med å flytte over til skyen, dra nytte av digital transformasjon, få innsikt i virksomheten din og hjelpe deg med å lage en digital arbeidsplass for dine ansatte.

Vår historikk med vellykkede overgangsprosjekter tilsier at du kan stole på at vi får til å hjelpe organisasjonen din. I tillegg til å hjelpe kunder med deres overgang har vi administrert vår egen overgang som bedrift — fra å levere printmaskinvare til løsninger for digitale arbeidsplasser.


Som din pålitelige IT-forretningspartner tilbyr vi helhetlige tjenester og løsninger fra IT og digital arbeidsplass til bedriftsanalyseEn ekte skypartner for deg – ved å dra nytte av skyen får du frihet til å fokusere på virksomheten din

     

Eksperter som kan hjelpe deg: veiledning, implementering, opplæring og støtteAlltid den nyeste teknologien og de nyeste oppdateringene


En sikker arbeidsverden


Bærekraft: økt effektivitet ved å redusere organisasjonens miljøpåvirkning og avfall

Utforsk hvordan Konica Minolta hjelper klienter og deres kunder verden rundt


 

Finn ut hvordan vår Intelligent Connected Workplace kan hjelpe din bedrift

Vi vet at hver organisasjon er unik, og det er derfor hvert engasjement starter med en samtale. Vi er klare til å lytte, så kontakt oss i dag.