Alltid kontroll på kontrakter.

Meld deg på nå

Alltid kontroll på kontrakter, avtaler og løpende abonnement.

Å ikke ha kontroll på kontrakter resulterer i både ineffektivitet, irritasjon og tapte kostnader for bedriften din. Likevel er vi mange som ikke klarer å ha orden i dette.


Å holde oversikten over bedriftens mange løpende tjenester, abonnementer og avtaler med underleverandører kan fort gå i ball, selv for etablerte bedrifter. Programvareverktøy som automatiserer og administrerer slike kjedelige rutineopppgaver er noe av det viktigste du kan investere i om dagen.


Har du noen gang glemt å avslutte, reforhandle eller fornye en avtale med leverandør eller kunde? I så fall er dette webinaret for deg. Du trenger rett og slett et verktøy som hjelper deg! Gjennom automatiske arbeidsflyter vil glemte oppgaver være en saga blott. En kostnadseffektiv, skybasert og klar til bruk løsning for automatisering av avtaler og kontrakter. 


Webinaret er gratis og helt uforpliktende.


Les mer om denne tjenesten her

Foredragsholdere

Foredragsholdere
Thomas Gronlie digitaliseringsekspert KM open image in modal
quotation marks

Å få kontroll over alle dokumenter, avtaler, kontrakter og abonnement er egentlig enkelt, - med det rette digitale verktøyet

Thomas Grønlie

Digitaliseringsekspert i Konica Minolta

Alltid kontroll på kontrakter, avtaler og løpende abonnement.

Alltid kontroll på kontrakter, avtaler og løpende abonnement.

Få kontroll over kontrakter

Jeg melder meg på dette webinaret

Ja, jeg ønsker å motta informasjon:*

om nåværende produkter og tjenester fra Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH og fra andre samarbeidspartnere innen gruppen, som er skreddersydd mine personlige interesser. Dine data blir behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.

Tekstfelt med * må fylles ut!