GoToWebinar

Digitaliser og effektiviser HR-avdelingen

Del

Webinar: Hvorfor bør alle virksomheter ha digitale personalmapper?

På dette webinaret fokuserer vi på HR-avdelingen i bedriften: Hvorfor bør alle virksomheter flytte personalmappene til skyen? Hva er fordelene?


Personalavdelinger står daglig overfor mange utfordrende oppgaver, men det er spesielt en utfordring som alle har ett forhold til, og som påvirker HR-team i alle former og størrelser. Vi snakker selvfølgelig om det evinnelige berget av papirarbeid. Enten det er et skatteskjema, en arbeidssøknad, et kurssertifikat, en CV, eller en signert kopi av en taushetsavtale, har HR-avdelingen som oppgave å samle inn, vedlikeholde og organisere store mengder informasjon knyttet til organisasjonens ansatte. 


Ved å etablere en løsning for digitale personalmapper kan du unngå utfordringene nevnt over, automatisere tidkrevende manuelle oppgaver, og flytte personaloppgavene ut i skyen. 


La oss vise deg hvordan du kan effektivisere og digitalisere HR. Meld deg på dette lærerike webinaret! Kun 30 minutter. 

Webinaret holdes av digitaliseringsekspert Thomas Grønlie i Konica Minolta. Cemo Timucin, Senior Solution Architect hos samarbeidspartner M-files, viser oss kort hvordan systemet fungerer. 

Foredragsholdere

Foredragsholdere
thomas g 2 open image in modal
quotation marks

Digitale personalmapper omfatter alt fra automatisert dokumentfangst til nettbaserte digitale skjemaer, - en løsning som vil flytte deg og bedriften din trygt inn i det 21. Århundre.

Thomas Grønlie

Digitaliseringsekspert i Konica Minolta

Jeg ønsker å få tilsendt et opptak av dette webinaret

Avholdt webinar