Dette bør du vite om Microsoft Teams i 2021

Del

Kick-start 2021 med dette webinaret!

Nytt år? Ja takk! Start fresh med dette webinaret. 3.februar 2021 kl 10.00


Opplevde du 2020 kaotisk? 


Verden gikk nærmest i dvalemodus i starten av 2020. Vi måtte tilpasse oss en ny måte å jobbe på.
Millioner av medarbeidere klarte imponerende raskt å justere seg  fra arbeid på kontoret til arbeid på hjemmekontoret. En av de største åpenbaringene for hjemmekontoret ble den digitale utviklingen og samhandlings-verktøyene.

 

"Alle" jobbet i Teams i 2020 

Og de fleste av oss vil fortsette med det i 2021...  Microsoft Teams har nok reddet dagen for mange hjemmekontor og hjulpet med å holde kommunikasjonslinjene åpne mellom kolleger, leverandører og partnere verden over. En rapport fra Microsoft 2020 viser at de fikk 12 millioner nye  brukere i den første uken med hjemmekontor!  

Teams har blitt en del av den nye måten å jobbe på, og vil være med oss inn i 2021. Men Microsoft Teams har også noen smertepunkter. Dokumentspredning, mangel på grunnleggende sikkerhet og sensitiv informasjon på avveie er noe av det 2020 etterlater seg for norske bedrifter. 


Ønsker din virksomhet å få tilbake kontrollen i 2021? På dette webinaret guider representanter fra Microsoft og M-Files deg gjennom hvordan 2021 kan bli mindre kaotisk for norske bedrifter. 


Webinaret er 3. februar 2021 kl. 10.00. Meld deg på for en god start på 2021!
 

Mindre kaos i 2021

Ryggraden til en fleksibel samhandlingsplattform som Teams er digital dokumenthåndtering! Vi vil på webinaret vise deg mange fordelene for bedriften din med en intergrering av M-Files og Teams. 


 

 

Cecilia Hørup Nilssen, Crayon

Dette er Cecilia Hørup Nilssen, ansvarlig for Modern Work & Security i Crayon

Cecilia bygger og utvikler tjenestetilbud sammen med partnere innenfor samhandling, produktivitet og sikkerhet som adresserer dagens utfordringer i markedet.

Crayon har noen av Norges fremste ekspertkonsulenter på Microsoft, og på webinaret har du mulighet til å få svar på det du lurer på rundt et av verdens mest populære samhandlingsverktøy. 

Påmelding til webinaret

This webinar has concluded and registrations are no longer available.

Kick-start 2021 med dette webinaret!

Kick-start 2021 med dette webinaret!

Jeg ønsker å få tilsendt et opptak av dette webinaret

Webinar om Økt kontroll i 2021

Ja, jeg ønsker å motta informasjon:

om nåværende produkter og tjenester fra Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH og fra andre samarbeidspartnere innen gruppen, som er skreddersydd mine personlige interesser. Dine data blir behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.

Tekstfelt med * må fylles ut!

Note - your current cookie settings will exclude you from receiving promotional updates via email! To allow those updates, update your cookie settings