GÅ IKKE GLIPP AV VIRTUAL.DRUPA!

Meld deg på for gratis billett!

Bli med oss til virtual.drupa 2021

Vær vår gjest på virtual.drupa fra 20. til 23. april 2021 for å få se det siste innen teknologi, automatisering av arbeidsflyt og markedsføringstjenester. La oss se på de nye mulighetene sammen!


Du er hjertelig velkommen til å registrere deg for websesjonene våre og få ny innsikt i våre banebrytende teknologier innen produksjonstrykk, konvertering av etiketter, blekkskrivertrykk, utsmykning og etterbehandling som garantert vil styrke virksomheten din!


 

Agenda

Agenda
20.
apr 2021

Connect – Learn – Grow - med Prokom

I vår post-pandemisk industri er forretningsaspektene avgjørende for utskriftsleverandører. Det handler om å redusere kostnadene, forbedre effektiviteten, øke inntektene og oppnå høyere lønnsomhet. Prokom er brukerfellesskapet til Konica Minolta-brukere, der de kan få kontakt med andre utskriftsleverandører, lære av hverandre for å utvide virksomheten.

21.
apr 2021

Automatisert digital utskrift

Fra bestillingen til det ferdige utskriftsproduktet viser denne websesjonen hvordan Konica Minoltas programvare- og maskinvareløsninger kan støtte en mer effektiv utskriftsarbeidsflyt. Web for å skrive ut med AccurioPro Flux, kontroll av utskriftsrom med AccurioPro Dashboard, AccurioPress C4080-serien og C14000-serien tonerark, og vårt intelligente utvalg av innebygd etterbehandling kan hjelpe deg i den digitale transformasjonen.

22.
apr 2021

Rethink what’s possible: AccurioJet KM-1e

RETHINK. Det handler om å tenke nytt og finne ut hvordan vi ser effektivitet og produktivitet. Vår siste UV-blekkpresse, AccurioJet KM-1e, kombinerer utskriftsmaterialer og stabiliteten til offsetpresser sammen med fordelene til den nyeste digitale teknologien. La oss vise fordelen av den fantastiske mediefleksibiliteten og null klargjøring for variabel datautskrift, samt produksjon på store B2-ark under denne nettsesjonen.

MGI - Kraften med utsmykning

Utskrift handler ikke lenger bare om høy kvalitet, god service og lave priser. Legge til spottlakk og folie til utskriften vil gi CMYK-utskriftene mye mer verdi og tillate utskriftsleverandøren å tilby mer lønnsomme utskriftsjobber til sluttbrukeren. I denne sesjonen ser vi på hvordan dette enkelt kan gjøres med MGI JetVarnish 3D S, Konica Minoltas inngangsløsning for å tilby utsmykning.

23.
apr 2021

MOTIONCUTTER digitalt høyhastighets lasersystem

Med sine grunnleggende funksjoner er MOTIONCUTTER et digitalt høyhastighets lasersystem tilbyr en enorm båndbredde i etterbehandling - fra teknisk behandling til dekorativ utsmykning. Se hvor enkel etterbehandling av variabel data kan være, og oppdag sjansen for markedet med et helautomatisk system som ikke stopper ved jobbendring.

Etiketter og emballasje

Markedet for emballasje vokser. Spesielt segmentene etikettutskrift og bølgepappeproduksjon ser mye løft. La oss vise deg hvordan du kombinerer begge segmentene i en arbeidsflyt.

Press & downloads

Press & downloads

Silke Ehmann-Cotichini
Team Manager Brand Positioning, Architecture & Content Strategy
Silke.Ehmann-Cotichini@konicaminolta.eu
+49 (0)511 7404-5604