WEBINAR - REDUSER PRINTFORBRUKET MED KATEGORISERING AV PRINT

Del

Vet du hva som skrives ut i firmaet ditt?

Er du interessert i å forstå hva og hvor mye som printes i selskapet ditt for å digitalisere prosessene dine?


I så fall er dette webinaret noe for deg.

Basert på konkret kunnskap om innholdet i det firmaet ditt skriver ut, kan vi komme med forslag til hvordan du kan digitalisere selskapets prosesser. Nøkkelen til dette er å ha oversikt over hvilke dokumenter som printes ut. Vi kan gi deg den oversikten ved å kategorisere utskriftene dine.

Digital kategorisering av print gir deg oversikten

Konica Minolta og Nextagenda har i fellesskap utviklet AI-støttet programvare som klassifiserer dokumenttypene et firma skriver ut. Ved hjelp av avanserte algoritmer analyserer vi med utrolig høy nøyaktighet hvilke klassifikasjoner av dokumenter utskriftsserveren ser, samt om de inneholder personlige data. Foreløpige resultater viser at vi i nesten 100% av tilfellene kan tildele et dokument en korrekt klassifisering.

Derfor bør du delta på webinaret

Ved å delta i webinaret vil du få ny kunnskap og inspirasjon til hvordan du kan få en oversikt over hva og hvor mye som printes ut i din bedrift. På webinaret viser vi hvordan vi kan komme med forslag til digitalisering av prosessene dine basert på konkret kunnskap om hva bedriften din skriver ut.

Webinaret holdes på engelsk.

Webinaret avholdes
  • Onsdag den 26. mai kl. 10 - 11

 Du vil få innsikt i hvilke typer og mengder dokumenter som skrives ut i selskapet ditt

 Du får muligheten til å optimalisere utskriftsflyten og identifiser hvilke områder som kan digitaliseres

 Det vil bli lettere å overholde GDPR

Du møder Christian Vinter

Christian Vinter er leder for NextAgendas AI-team og har doktorgrad i numerisk astrofysikk fra Københavns universitet. Siden 2008 har han jobbet som konsulent i finanssektoren med maskinlæring og databehandling generelt.