WEBINAR - FLERE IOT- OG DATASILOER? NEI, TAKK!

Del

Hvorfor skal din virksomhet jobbe med IoT-data på tvers av fagsystemer?

Mange kommuner og større organisasjoner har i dag IoT-løsninger der data kan analyseres i forhold til en spesifikk løsning. I webinaret fokuserer vi på mulighetene for å jobbe med IoT-data på tvers av forskjellige fagsystemer og prosesser uten å gå på kompromiss med de forskjellige sensorene som samler inn data.


 

Skap mer verdi for deg og dine kunder - et konkret eksempel

  1. Du leier maskiner og utstyr til byggeplasser. Hvert utstyr har en sensor som forteller hvor utstyret er plassert, samt en sensor som forteller om bruken av utstyret. Med denne informasjonen kan du se på et Norges kart hvor utstyret ligger og hvor mye det brukes.
  2. Hvis data er integrert i leiesystemet, vil du kunne se hvilke kunder som faktisk bruker utstyret mest. Så ikke bare hvem som leier mest. Du kan bruke denne informasjonen til å gi kundene råd og tilby kundene et produkt som enda bedre samsvarer med kundens behov. Kunden opplever det som bedre service fra din side, og dermed er det mindre sannsynlig at kunden bytter utleier.
  3. Hvis bruksdata er integrert med data fra utstyrssystemet, vil du med denne kunnskapen kunne vurdere når utstyret skal betjenes og planlegge service og unngå unødvendig nedetid. Dette skaper igjen verdi for både kunden og deg.

Derfor bør du delta på webinaret
Vi har gjentatte ganger sett verdien av å integrere data på tvers av organisasjonen, sette data i en forretningskontekst og jobbe med data på en strukturert måte. Alt foregår i Azure og Power BI, og i webinar viser vi hvordan og hva du kan oppnå med det.

Målgruppe: Webinaret er forretningsfokusert og for deg som er interessert i å bli klokere på de teknologiske mulighetene. Du kan være ansvarlig for digitalisering, CIO / IT-leder, teknologi- og miljøansvarlig etc.

Webinaret vil bli avholdt på engelsk.


Webinaret holdes

  • Torsdag 27. mai kl 10 - 11

Du møter Frederick Jensen

Frederick Jensen er IoT- og BI Principal konsulent, og han har ansvaret for IoT forretningsområdet på Nextagenda.

Siden år 2000 har han jobbet med Data og Business Intelligence. Han  utfordres av å ta tak i forretningsspørsmål og tenke ut av boksen for å finne en løsning. Han jobber både på teknisk og virksomhetsnivå.