Derfor bør alle virksomheter flytte print til skyen

Del

WEBINAR

Hvordan og hvorfor kan en enkel og smidig skyløsning redusere en del av IT-problematikken i bedriften din?


Ønsker du å lette IT-hverdagen i din bedrift? Å ha en IT-byrde mindre å bekymre seg over? Litt mer tid til overs?

Har du en intensjon om å redusere kostnadene relatert til print-håndtering?  Og et ønske om at din bedrifts data skal lagres sikkert og på riktig måte?


Svarer du ja på mange av disse spørsmålene, bør du delta på dette webinaret. 


På webinaret vil vi gjennomgå hvorfor alle virksomheter bør vurdere skyløsning for print. Du vil få en svært enkel introduksjon av løsningen og vi vil forklare deg  hvordan og hvorfor den kan redusere en del av IT-problematikken i bedriften din. Etter webinaret vil du ha fått en innsikt i hva skyløsning for print er, og om du mener dette er noe for din bedrift. 


Litt om løsningen: 

KMsky print er Konica Minoltas alt-i-ett sikker printtjeneste, designet for alle typer virksomheter, uavhengig av størrelse. Tjenesten kjører trygt fra vårt datasenter i Norge. Ingen server eller hardware trengs – du er 100% sky! Bedrifter kan utnytte sikkerhet, smidigheten og teknologien til en skyløsning og print-hverdagen til deg eller IT-avdelingen din blir helt bekymringsfri og strømlinjeformet : KMSky Print – 100% sky – 100% printjeneste!


Stadig flere bedrifter flytter print til skyen, og nå har du sjansen til å sjekke om din bedrift også bør vurdere dette.


Webinaret holdes 18. november kl 10.00-10.30 i plattformen GoToWebinar. 

Påmelding til webinaret

Dette vil jeg delta på!

Required form 'GoToWebinarRegistrationForm' does not exist.

Tekstfelt med * må fylles ut!