En viktig rolle i vanskelige tider

Etikettprint - en nødvendighet

Etikettprint - en nødvendighet

Selv om den digitale utviklingen etter Covid-19-situasjonen har gitt nye og enestående utfordringer, vil etiketter fortsette å spille en betydelig rolle i hele den globale produksjons-, forsynings- og brukskjeden.


Etiketter er en grunnleggende nødvendighet for merkevare og gir et viktig verktøy for å formidle informasjon. Alt fra forbrukervarer som mat, drikke og husholdningsprodukter, til å gi viktig helseinformasjon. Størrelse eller vekt, ingredienser, sporbarhet eller generelle instruksjoner - etiketten er avgjørende.
 

Etikettprint under COVID-19

Etikettprint under COVID-19

Hvordan Coronaviruset har påvirket etikettproduksjonen

Last ned "facts & figures" og finn ut mer

Last ned Facts & Figures

Soabar tredobler digital etikettproduksjon under COVID-19-krisen

Selskapet Soabar har konsentrert produksjonen hovedsakelig innen legemiddel-, hygiene- og matvaresektoren siden Covid-19-utbruddet. "Vi har sett etterspørselen etter digitale merkelapper gå gjennom taket, og hvis det ikke var for Konica Minolta-maskinene, ville vi slitt med å støtte kundene våre," sier administrerende direktør Phil Achurch.
Lær mer om Soabars reise og hvordan Konica Minolta støttet dem med å gå inn i digital etikettproduksjon.

Ønsker du å oppleve etikettprint på sitt beste?

Ønsker du å oppleve etikettprint på sitt beste?

Typiske etikettapplikasjoner

164/5000 Glanset eller matt limpapir, YUPO, PET, PP, og accurioLabel 230 støtter en omfattende liste over underlag. Bestill prøvesett for å se et utvalg av underlag.

BESTILL PRINTTESTER HER

AccurioLabel 230

AccurioLabel 230

Rethink Etikettprint med AccurioLabel 230

Fordelene med digital etikettutskrift er mange: rask snuoperasjon, ingen plateprodusering, høy lønnsomhet, ferdighetsløs drift, bare for å nevne noen ...

Vil du se accurioLabel 230 i aksjon? Bestill en demo med en av ekspertene våre nedenfor!

Bestill en demo med våre eksperter!

En av våre tekniske eksperter vil demonstrere alle fordelene med etikettutskriftsteknologi og hva denne teknologien kan gi for virksomheten din.