M-Files dokumentsystem

Finn dokumentene enkelt med M-Files


M-Files er en plattform for håndtering av data og informasjon i form av filer og dokumenter. Ved å fokusere på hva man lagrer, fremfor hvor man lagrer det, åpner systemet for uante muligheter med hensyn til automatisering av arbeidsprosesser, systematisering av informasjon, og ikke minst enkel gjenfinning av informasjon når man trenger det, der man trenger det.


Har du tenkt på hvor og hvordan du lagrer bedriftskritisk informasjon? Har din bedrift viktig data lagret i epost og mappestrukturer? Vet du hvor mange kopier av hvert dokument som befinner seg på forskjellige lagringslokasjoner i bedriften? Ville det ikke vært bra å kunne lagre informasjon basert på hva det er og hva det skal brukes til, og ikke basert på hvor man har tilgang til å lagre? Ville det ikke vært fint å finne informasjon på ett sted, samtidig som rutiner og regler automatisk blir overholdt. Ønsker også du å aktivere verdien av all den informasjonen bedriften lagrer?


M-Files

Få en enkelt oversikt

Send en melding

Send en melding

Ta kontakt om du ønsker mer informasjon om M-Files.

Ja, jeg ønsker å motta informasjon:

om nåværende produkter og tjenester fra Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH og fra andre samarbeidspartnere innen gruppen, som er skreddersydd mine personlige interesser. Dine data blir behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.

Tekstfelt med * må fylles ut!