En scene for karrieren din

Trenger du ny inspirasjon
for karrieren din?


Du liker å tenke fremover, utenfor boksen. Du ønsker å gjøre noe meningsfylt, være deg selv og jobbe i et team som skaper merverdi. Du ønsker å prøve noe nytt, uten å være redd for å mislykkes. Med andre ord ser du etter veiledning og inspirasjon for den personlige utviklingen din.

Vi tilbyr deg en plattform for din personlige suksess.

Er du på utkikk etter en spennende, ny utfordring med førsteklasses perspektiver? I så fall bør du snakke med oss! Konica Minolta – det fascinerende merket for innovative IT- og virksomhetsløsninger – er en ledende leverandør av omfattende løsninger for bedrifters dokument- og utskriftsflyter i B2B-markedet.

I hele Europa utformer rundt 8900 Konica Minolta-ansatte den visuelle kontorfremtiden vår i et internasjonalt miljø, og de har stor rekkevidde for de kreative ideene sine – bli med oss! I denne epoken med disruptiv teknologi er evnen til å utfordre status quo nøkkelen til å drive innovasjonene våre og vår suksess i næringslivet.

Vi skaper et miljø der alle hører hjemme. Vi omfavner individuelle forskjeller, oppfordrer mennesker til å tenke utenfor boksen og ønsker at du skal vokse både personlig og profesjonelt.

Er ikke dette et miljø du ønsker for din egen suksesshistorie?

Start historien din her:

Til jobblisten vår
Vacancies

Innsikt fra de som får hjertet vårt til å slå.